2777
2789
انشالله اوکی شی زود زودکاوه جون هم خوب شهبیماری هم بخشی از زندگیه چه میشه کردخانم رادانمرتب از دستگا ...

انشالله بعد نهار یکم خوابیدم بهترشدم بیشتر از خستگی هم بود... حنا بعداینکه کاوه بخاطر فور اس بستری شد انگار بی‌تفاوت شدم نسبت به مریضیا چون تو اون بیمارستان ته همه چیو دیدم انگار‌ سر شدم.... واین چیزا برام کوچیک بنظرمیرسه دیگه.... 

ما بدون ورزش صاف هستیم🤪 جدا از شوخی ورزش عالی و لازمه...من دلم میخواد یکم بزرگتر شه کاوه برم باشگاه بدنسازی دوس دارم قدیما که پلنگ بودم میرفتم🤣🤣🤣🤣 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حنا مادرشوهرت چه حالی داره اون سری اگه سنش رو نمیگفتی من پر پر ۵۰تو ذهنم تصورش میکردم😐 بااین سنش ای ...

پاییز 

عمه همسرم بامن خیلی جوره

میگه قبلا مثل یک مهمون میرفته خونه مادرشوهرش نهارش رو میخورده و برمیگشته بدون کمک کردن

بچه هاشم نمیبرده

میگه بابا و مامانشون وضعشون خوب نبود یه بار پدرشوهرم خواسته کمک کنه چنان شری به پا کرده که نذاسته

بعد خواهرشوهرش(عمه ی همسرم) وضعش خوب نبوده رفته خونشون چندروزی میگه یه کاری کرده که بیا ببین گفته ما اومدبم استراحت کنیم نه که مهمونی بدیم

اونوقت الان خودش تعطیلات منو میاد خونه من 

بدون دعوت

درخواست کمک برای دخترش میکنن

زیر زیرکی همه کار میکنه

من اینهمه باهاشون خوبم بعد رفته گفته عروس بزرگم ماه ماه

خدا به همه یکی مثل اون بده😳😳😳حال چشم دبدنش رو نداره ها

من امیدی ندارم چون یکبار دیگه هم اینکارو کرده و رفته خوبی هاش خیلی زیاده اما اون موارد واقعا رو مخمن ...

کاش راهی پیدا کنی کارش اصلا درست نیست.میذاره تنها بری سفر؟

انشالله بعد نهار یکم خوابیدم بهترشدم بیشتر از خستگی هم بود... حنا بعداینکه کاوه بخاطر فور اس بستری ش ...

آره خوب میکنی همینه دقیقا

من خیلی شکم آوردم بعد از ivf منی که باربی بودم

از ۵۰ رسیدم به ۶۸

اما خداروشکر با حذف قند و شام سبک دارم وزن کم میکنم

۶۰ بشم عالیه

منم تصمیم دارم برم هنوز باشگاه مورد نظرمو پیدا نکردم

پاییز عمه همسرم بامن خیلی جورهمیگه قبلا مثل یک مهمون میرفته خونه مادرشوهرش نهارش رو میخورده و برمیگش ...

یا خداااااا این دیگه کیه مخصوصا اون تیکه ی آخرش که گفته عروس بزرگم ماه ماه دقیقا سیاست زنداییم اینه:دومادش (شوهر دخترش) با زن داداششِ   زن داداشِ خانومش مثل اینکه وارد رابطه میشن و حرفشون میپیچه تو کل محل....بعد شد و تو یه مراسمی زنداییم....اون خانوم رو یعنی زن داداشِ عروسش رو میبینه تو جمع براش پا میشه وچنان استقبال و بوس وبغلی راه انداخته بود که یعنی شما هرچی شنیدین الکی بوده و چیزی بین این و دوماد من نبوده.... اینا شیطانن واقعا.... 

اینم اینطوری میگه که بقیه بگن اااا اینا که باهم خوبن و کسرشانش نشه که عروسش باهاش خوب نیست وگرنه تو مغزش جنگه چون کنترل گرهست.

آره خوب میکنی همینه دقیقامن خیلی شکم آوردم بعد از ivf منی که باربی بودماز ۵۰ رسیدم به ۶۸اما خداروشکر ...

بازم۶۸اونقد بد نیست من الان رسیدم به۶۰... یه مدت دوس داشتم چاق شم بعد زایمان یهو بدم اومد مخصوصا دیگه دوس ندارم صورتم چاق بشه یهو از صورت استخونی بیشتر خوشم اومد یا بازوووو اصلا پر دوس ندارم.... انشالله پیدا کنی

میگه برواما میدونم برم دیگه تمام زندگیم

حنا اگه شد با مشاوره مشورت کن ببین باید چطو برخورد کنی اونا ازین موارد داشتن ودارن...

یا خداااااا این دیگه کیه مخصوصا اون تیکه ی آخرش که گفته عروس بزرگم ماه ماه دقیقا سیاست زنداییم اینه: ...

وایییی

دقیقا زدی تو خال

منم عمه وقتی از کارای مادرشوهرم در حق مادرش تعریف میکرد هنگ. کردم اما رفتارهای جاریم اومد تو ذهنم

جالب اینجاست همیشه پیش من میکه با مادرشوهرش که خالشم بوده خیلی خوب بودیم باهم

😬😬😬

میگه برواما میدونم برم دیگه تمام زندگیم

با خواهرت برنامه بچینی بری چی؟ چون این مدت سفر نرفتی برا روحیت میگم... من خودم گاهی در حد یه شام هم که شده راضیم روحیم عوض شه دراین حد خسته میشم

حنا اگه شد با مشاوره مشورت کن ببین باید چطو برخورد کنی اونا ازین موارد داشتن ودارن...

امروز تو گوشی خواهرم چت جی پی تی نصب کردم 

راهکارهای خوبی داد

باید اول روی بعد حرف بردن آوردن همسرم کار کنم که کزارش نده بهشون

بعد مراحل دیگه

با خواهرت برنامه بچینی بری چی؟ چون این مدت سفر نرفتی برا روحیت میگم... من خودم گاهی در حد یه شام هم ...

خواهرم بچش دبیرستانی 

نمیتونه تنهاش بزاره

امکان سفر به تنهایی نیست 

چون بارها مامانم جلوی شوهرم گفته زنی که تنها بره سفر نمیشه روش حساب کرد😟😟😟میگم مامانم از مامانت بدتر شاید باورت نشه

امروز تو گوشی خواهرم چت جی پی تی نصب کردم راهکارهای خوبی دادباید اول روی بعد حرف بردن آوردن همسرم کا ...

هوش مصنوعی منظورته؟ آره دقیقا این قسمت درست شه خیلی بهتر میشه