2777
2789

بچه ها اپلیکیشن طاقچه تخفیف ۸۰ درصد گذاشته رو اشتراک بینهایت و خرید کتاب بمناسبت تولد طاقچه فرصت خوبیه برای عضویت با ۱۰۰ تومن اشتراک یکساله بخرین 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
دقیقا زرنگناینها معروفن به خسیسی و حسادت(مادرشوهر و خواهرشوهر)جالبه که داداشارو هم بردن تو باند خودس ...

مفت میخوان به همه چی برسن بقیه کارکنن اینا پا رو پا بذارن خرج کنن زبونشونم گیرایی داره😏 

هروقت تونستی بخر.هروقت خبر خودرو وارداتی میشنوم یاد تو میفتم.😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا با تعریفایی که کردی خیلی عجیبن و چقدر بد که مادرت همچیو گذاشته کنار و کل زندگیش شده داداشت کاش ...

والا دریا فقط خداعاشقم هست که منو از دست اینا نجات داده و فرستاده اینجا...‌من یه لحظه هم دلتنگشون دلتنگ خونمون نمیشم...چون مادرم بشدت جو رو بد میکنه هیچ جایی باهاش خوش نمیگذره در ودیوار خونه پر از غم هست اصلا انگار الکی زندست من ساده ترین چیزا رو هم بهش نمیگم چون با همه چی مخالفه آدم رو میترسونه اصلا بخوابم ریشه یابی کنم خیلس بهم آسیب زده ومن همش حس گناه دارم و سعی میکردم نظرش رو جلب کنم ولی داداشم اصلااااااا 

مرسی😘خوب کاری میکنیداداشتم باید تلاش کنه خبتو برای خودت تلاش کردی داداشتم کمک کردنمیشه تو بجنگی برا ...

خیلی ریلکس هست کپی مامانمه دیشب بهش میگم مامان حرف از سرکتاب میزنه میخواد ببرتت سرکتاب بازکنه گفته باهاش صحبت کنی وبه من گفته دخالت نکن میگه کی به مادر دختره زنگ میزنی!!!! امروز دختره زنگ زده بهم!!!! میگه آره به مادرم یه زنگ بزن وفلان (حالا به روش دیگه همون حرف داداشمو زده) 

خب یه تکوتی به خودت بده حنا من دهنم سرویس شده بود مامان حتی ازم نپرسید پول داری که برا خواستگاریت لباس بخری؟!!!! سرجهاز منو ترکوند خیلی اذیتم کرد....

اونوقت داداشم تو همین اوضاع رفته برا خودش ست جدید خرید آیفون۱۶خرید درصورتی که گوشی قبلیش ۱۳بوده... ماشین زیرپاش هست نیازی نیست مامان رو تحمل کنه...

من همش اشک وگریه بودم روز خواستگاریم داشتم حیاط رو با جوهر نمک میشستم،شب قبلش داشتم دیوار خونه رو میشستم🥲

خب من زنگ بزنم به مادر دختره بگم کی میاییم؟! نمیشه که زنگ الکی زد یه بار برا آشنایی زنگ زدم بچه نیستم که خودمو سبک کنم.

سلام بچه ها 

دیشب ترشی گذاشتم 

و امروز از ساعت ۶و نیم صبح بیدارم کم کم داره پتوی نوزادی خواهرزاده ام شکل میگیره 

ریزه کارهایش و ردیف اخرش مونده 

بعدش شروع میکنم پاپوش و هدبند و ژاکت بدون آستین براش 

از ساعت ۶ونیم تا همین الان سرپام لیا را تا ساعت ۷و نیم راهی کردم و بعدش نشستم روی کارکردن بر پتو نوزادی 

تا ده 

تز ده صبح تا ۱۱تمیزکاری کردم 

۱۱برانامه دارم تو تی وی تا ۱۲دیدم 

از ۱۲تا یک ونیم بساط نهار رو حاضر فلفل دلمه دلمه اش رو بار گذاشتم دخترم عاشق دلمه از هرنوعی هست 

بعدش ناهار کمی ps5و رسیدگی به درس های لیا 

الان لیا حمومه 

من شام نزاشتم و گرسنمه و خسته ام دوست دارم بخوابم 😂

راستی بچه ها شبا تازگیا از طاقچه اشعار شهریار صوتی رو دانلود کرد به زبان ترکی هست به خاطر گوش دادن به این کتاب انگیزه پیدا میکنم ساعت ۱۲شب یک چای برای خودم بریزم با خرما و گوش دادن به این اشعار و بافتن پتو تا ۲نصف شب 

سلام بچه ها دیشب ترشی گذاشتم و امروز از ساعت ۶و نیم صبح بیدارم کم کم داره پتوی نوزادی خواهرزاده ام ش ...

سلام بمب انرژی من کاربریتو میبینم انگار مهدی میاد خونه همونطور ذوق میکنم😍🥺چندبار میام سرمیزنم که ببینم اومدی یانه🥲

چه خاله ای بشی تو سارا🥺🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍کاش کیان همچین خاله ای داشت♥️

هروقت تکمیل شد بفرست عکسشو لذت ببریم😍 خدا قوت♥️

شام تخم مرغ عزیزبزن بر بدن من چندوقته کراش زدم رو تخم مرغ آب پز وفلفل😋😋😋😋😋

خیلی ریلکس هست کپی مامانمه دیشب بهش میگم مامان حرف از سرکتاب میزنه میخواد ببرتت سرکتاب بازکنه گفته ب ...

افسانه نمیدونم چی بگم به نظرم دیگه کاری به کارشون نداشته باش هر چی بگی اینا کار خودشونو میکنن

سلام بمب انرژی من کاربریتو میبینم انگار مهدی میاد خونه همونطور ذوق میکنم😍🥺چندبار میام سرمیزنم که ب ...

الهی فدات شم منم همش خر وقت بیام چشام دنبال پست های تو میگرده اگه نباشه دلم میگیره 

فدات بشم عزیزم لطف داری 

حتما میزارم. میخوام بالش هم براش ببافم میزارم تا آخر خفته 

افسانه نمیدونم چی بگم به نظرم دیگه کاری به کارشون نداشته باش هر چی بگی اینا کار خودشونو میکنن

هی زنگ‌میزنه پیام میده میگه به مادر دختره زنگ بزن هووووووف خب من چیکاره حسنم🤦🤦🤦🤦سارا خدا خیلی عاشقم بوده