حق داری خب ،بابا وضعشون که خوبه خودشون به دخترشون کمک کنن دیگه یواشکی و فلان چیه اصلا دخترشم بره کار کنه خب.
دقیقآاااااا من دیدم کمالگرایی شدید چه به روز خیلیا اورد برا همین نمیخوام یکدنده باشم،نمونش دایی شوهرم حناااااا انقد حساس بود خدابیامرز خونشون تو همین کوچسو برم تو بالکن دید دارم به خونشون میدیدم چجوری بالاسر بنا وامیستاد آجر به آجر رو دقت میکرد وایراد میگرفت پول داشتاااااا چهارطبقه رو خودش ساخت همه ی لوازم ساختمون رو خریده بود و تو پارکینگ بود ولی انقد لفتش داد آخر که خونه تکمیل شد یه ماه بعدش فوت کرد و هیچ لذتی نبرد خانمش خیلی تمیزو ازینایی که دستپخت عالی انقد ازش ایرادمیگرفت درصورتی که واقعا دستپختش عالی...
بعد حنا من قبلا که میخواستم لباس بخرم حتما باید سرتاپا میخریدم واین بنظرم بازم بخاطر کمالگراییم بوده که میخواستم همه چی اینطور پیش بره ولی الان اصلا اینطور نیستم حتی با اینکه کمتراز قبل خرید میکنم ولی بیشتر لذت میبرم...
یا خیلیا رو دیدم کمالگرایی چقد ازدواج رو براشون سخت وغیر ممکن کرده...
وای از خونه که میخواستم برم بیرررررون چقد اذیت میشدم الانم هنو کامل اکی نشدماااا ولی خیییییلی بهتراز قبل شدم سخت گیریم کمترشده.الان شاید فکرکنم خب من لذت میبرم ولی یکم که میگذره ومیبینم تغییرکردم این لذته با اون لذته برابرنیست یعنی این اون نیست🤣🤣🤣🤣🤣