2777
2789
مطمئنم میتونی😍آره اوناهم قشنگن.جاری منم برا کیان کلاه و شلوار و شال گردن و لیف بافته بود هنوزم دارم ...

همون جاری خوبت که زیاد توجهی به بچه هاش نداشت؟ 

یعنی از هنرش استفاده نمیکنه؟یا اونایی که یافته بود برات قابل استفاده نبود 

اما یک چیز ناراحتم کرد افسانه من تنها فعلا چند کلاف کاموا خریدم پونصد و خورده ای دادم فقط برای چند کلاف که بازم باید بخرم 

بعد خواهرم به مادرشوهرش میگه ابجیم‌برای دخترم داره پتو مسابقه برگشته گفته ووااای بگو زحمت نکشه خودشو اذیت نکنه بیرون بازار اینقدر قشنگ هاش هست میخری از بیرون دیگه 

طرف ما سیسمونی رو خونواده دختر میدن ،بعد بابای من میخره همه چی براش من برای دکوری و عشق خودم دارم میبافم

من اصلا خیاطی دوس ندارم🤦خیاطی اینا لباس دوزی نیست آخر هرکاری کردم برام بشیبنه مانتو بدوزه گوش نداد ...

مثل من😂😂هیچی نمیتونم بدوزم 

چرخ خیاطی مو گذاشتم جلو هیچی فقط سوزن شکوندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله بتونم همینو دربیارم اون پایین یک ژاکت هست من بدون دستش رو میبافم مثل اون با پاپوش

واحد روبه روییمون فکر کنم دخترش داره عروس میشه چون ازمن آدرس قالیشویی گرفتن ودارن نقاشی میکنن خونه رو....الان دارن آهنگ مازندرانی گوش میدن😁خودشون اردبیلی هستن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همون جاری خوبت که زیاد توجهی به بچه هاش نداشت؟ یعنی از هنرش استفاده نمیکنه؟یا اونایی که یافته بود بر ...

آره جاری خوب سابق.خیلیییییی هنرمندهست....ابروها رو قشنگ برمیداره....آشپزی ۲۰....کاربا نمد....بافتنی....قالی بافی.... هرکاری هرکاری بگی بلد هست....حتی کارای تعمیراتی خونه رو....ولی چه فایده عقل نداره....قالیچه داشت میبافت وقتی ماعقدکردیم ۹سال پیش یهو ول کرد داد به یکی اون موقع۶۰۰هزارتومن دست مزد داد یکی دیگه قالی نصفه رو تکمیل کرد طلا گرمی۹۰تومن بود‌... نکرد خودش ببافه ۶۰۰رو بذاره یه چی بخره...

چرا من استفاده کردم مخصوصا شال گردن رو چون شلوار خب بچه رشد کرد اندازش نشد تو یه روز بافتااااا.

خواهرت برا چی رفت گفت بعد دقیقا هم حرف اونو اومد به تو انتقال داد🤕🤕🤕🤕🤕مثل داداش من میره برا دوستش از ما میگه حرف اونو میاره به ما میگه این وسط به حال ما هم فکر نمیکنه که گندزده میشه توش🤦

بافتنی خیلی گرونه میدونم ودقیقا هم کار دلی هست چون داری دست وکمر وگردن وچشمات رو پاش میذاری هزینه هم میکنی به کنار...من وقتی جاریم بافت تو راه برگشت به تهران بودم برامون غذا هم پخته بود رفتیم بهم داد انقددددددخوشحال شدم یادش بخیر کاش الانم همه چی مثل اون وقتابود.

مثل من😂😂هیچی نمیتونم بدوزم چرخ خیاطی مو گذاشتم جلو هیچی فقط سوزن شکوندم

من حس میکنم اصلا اهل هنر نیستم🤣🤣🤣🤣 بیشتر به کارای اقتصادی علاقه دارم اینو جدی میگم

😂😂چقدر خوب

اهوووم از‌وقتی اینا اومدن راحت شدیم خوشبو خوشبو وتمیز هستن قبلیه آقاهه انقد بوگندو بود بعد اون من تو آسانسور نمیرفتم از پله میرفتم😬🤣

آره جاری خوب سابق.خیلیییییی هنرمندهست....ابروها رو قشنگ برمیداره....آشپزی ۲۰....کاربا نمد....بافتنی. ...

خواهرم مثلا غیبت کرد از مادرشوهرش گفت بهم 

ماشالله چقدر هنرمندی و واقعا صدها حیف که از هنرهاش بهره نبرد 

وااای واقعا ۶۰۰هزار تومن اون زمون زیاد بودها واقعا یهو چرا این کارو کرد 

واقعا زمان های قبل نه زیاد قبل همین هفت هشت سال پیش نمیدونم تو هم مثل من حس میکنی آدما مهربونتر بودن 

من فک میکنم قبل کرونا یک زندگی بعد کرونا بک جور دیگه شد 

انگارکرونا نقطه عطف بود تو دنیا

میشه دیگه شم اقتصادی خوبی داری و استعداد ریاضی اقتصاد خوبی داری

ریاضی که دیگه پاک شد🤣🤣🤣🤣🤣 آره مزه میده حساب وکتاب مالی بهم.

😂😂😂😂😂😂وااای

انقد چندش بود همسایه رفت بهش گفت سقفمون آب داده حمومتون رو بند کشی کنین گفت نه یه ماهه حموم نرفتم (دقیقا هم زنش تو عوا میگفت تو حموم نمیری) هووووف یه مادر جیغ جیغویی داشت وقتی رفتن کیان گفت راحت شدیم دیگه اون خانوم جیغ جیغو نمیاد🤣🤣🤣🤣 

خواهرم مثلا غیبت کرد از مادرشوهرش گفت بهم ماشالله چقدر هنرمندی و واقعا صدها حیف که از هنرهاش بهره نب ...

ای بابا. تو بخاطر خواهرزادت داری میبافی وموندگار هست بافتنی عمرش زیاده کار دست ودلی هم ارزشش خیلی بالاست😍 

آره خیلی حتی اگه ورزشکار میشد میتونست موفق شه ولی بنظرم چون افسرده هست همه کاری هیچ کاره هست.... آره اون موقع پول زیادی بود درصورتی که همون موقع خونش کابینت وکمد دیواری نداشت نقاشی وکاغذ نداشت دیواراش...فرششش قدیمی شده بود....وخیلی چیزای دیگه هم نداشت.... همیشه همینه یهو مبل رو فروخت خونه رو موکت پهن کردافتضاح😬برا بچش تبلت خریده بودم برداشت شست چرا؟چون پای بچش خورده بود به تبلت وشک داشت که نجش باشه...تبلت سوخت😐 انقد ازین کارا کرده ومیکنه که هیچی ندارن وکلی بدهی....

کرونا که داغووووون ولی من دیگه خدماتمو کم کردم اونا تغییر کردن این دلمو میشکونه...

ای بابا. تو بخاطر خواهرزادت داری میبافی وموندگار هست بافتنی عمرش زیاده کار دست ودلی هم ارزشش خیلی با ...

دقیقا من برای خواهر زادم میبافم واقعا حرف بقیه برام مهم نیست 

واای چقدر حیفم اومد برای این زن همه کاره هیچ کاره 

اما چرا اینقدر بی عقلی میکنه نمیدونم 😐

2810