بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاوه هست؟ عی جان چقدر خوشگله و بانمک هربار داره فرق میکنه با دفعه قبل خیلی تو دل برو هست به خصوص عاش ...
اون پاپیون وعینک کیان بود گوشی وسیب دادیم دستش که گول بخوره ولی کاوه قشنگ واستاد به دوربین نیگاه کرد وتکون نخورد درصورتی که ما فکر کردیم این دکور مکوررو میپوکونه😁
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خیلی خوشگل هستی واقعا تو رو اینجور تصور نکرده بودم یکم چاق تر با موهای قهوه ای رنگی با مش تصور میکرد ...
چاق تر بودم لاغرشدم یکم تو بارداری صورتم چاق شده بود بنظرم اصلا بهم نمیومد من فقط دوس دارم رون وباسنم مثل قبل پر شه من که گفتم رنگ نمیندازم🤣🤣🤣چرا منو رنگی تصور کردی😁
موهام دیگه سفیدیاش داره زیاد میشه باید دست به رنگ شم🤣🤣🤣🤣
وای سارا چقد لیا بزرگ شده😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چقد شبیه این همسایه ما که اهل خوی هسته اونم مثل لیا خوشگله وچشمای زیبایی داره. چقد به دلم میشینه انگار خیلی وقته میشناسمش😍😍😍😍 هزارماشالله😍😍😍😍 ببوسش حتما 😍😍😍😍
به نظرم ترکیبی از تو و آقا مهدی هست آقا مهدی از نزدیک ندیدم دور دیدم اما از نزدیک تو رو دیدم بیشتر ش ...
آره یکم شبیه بچگی خودمم هست فقط کاوه پوستش روشن تره هرچند بعد اون فور اس پوستش مثل مثل قبل روشن نیست. منم شبیه مامانمم.مهدی عاشق کاوه هست🥺برا من هیچ کدومشون فرقی ندارن.