2777
2789
یعنی با همه اینا امتحان کردی؟ کج بود؟  من دیگه حرفی ندارم😐😁

نه مدل گوشیم شیائومی نت۸پرو هست،آیفونم کجا بود خواهر😁😁😁 با دوربین پشت دیشب یه آدم دیگه بودم😐😐😐 دلم میخواد برم خال های رو صورتم رو بردارم 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها امروز یه پاتیل سوپ درست کردم خوشمزه نشده ب نظرم  بعد کباب لقمه آب پز درست کردم خیلی خوب ...

چجوری آب پز واقعا خوشمزه شد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مدل گوشیم شیائومی نت۸پرو هست،آیفونم کجا بود خواهر😁😁😁 با دوربین پشت دیشب یه آدم دیگه بودم😐😐😐 ...

اخه آیفون که هست

شیائومی هم هست 

سامسونگ هم نت ۸ داره 

اینجوری قطار نوشتی فکر کردم از همه برندها استفاده کردی😁

ببین سامسونگ دوربین جلوش ادم رو یکی دیگه میکنه گوشی دوستم اینطوری بود اما گوشی من اینطوری نیست از همه جهت خودمم

شاید شیائومی برعکس باشه

اره خداییش خوش مزه شد همسر من رو غذا حساسه ولی گقت خوشمزه است

نوش جونتون ،منم کباب تابه ای درست کنم سعی میکنم کم روغن باشه ،خود گوشت چربی داره و آب میندازه موقع پختو با حرارت کم خیلی خوب میپزه و خوشمزه میشه 

کاش بتونیم این عادتای بد غذایی رو بزاریم کنار 

نه مدل گوشیم شیائومی نت۸پرو هست،آیفونم کجا بود خواهر😁😁😁 با دوربین پشت دیشب یه آدم دیگه بودم😐😐😐 ...

گاهی اینجور میشه افسانه نگران نباش 

گاهی من دماغم ورم میکنه گنده میشه 

گاهی کوچیک کوچیک اما از روبه رو زیاد نازک نکرده دکتر😂گفت باید به چهره ات بیاد نمیشد استخوان رو تراش بدم 😂😂

از نیم رخ یکم خوبه 

اونم دوست دارم عمل ترمیمی برم اونم حالا الان نه میخوام سال بعد چون اندازه یک عدس پینه بسته اون قسمتی که دماغمو شکسته عمل مرده دکترم میگه دیده نمیشه اما موقع لمس حس میشه هرچند به نظر من دیده هم میشه گفت بیا مطب سوهان بکشم با بی حسی نرسیدم نرفتم 😅

نوش جونتون ،منم کباب تابه ای درست کنم سعی میکنم کم روغن باشه ،خود گوشت چربی داره و آب میندازه موقع پ ...

اره دقیقا 

حالا من به ارتفاع یه بند انگشت هم آب ریختم روش که قشنگ آب پز بشه خیلی خوب شد 

ماکارانی رو هم روی مایع اش آب میریزم که قشنگ بپزه 

ماهی هم همین یه بند انگشت 

اون سری جوجه کباب بهمون دادن آوردم خونه تو قابلمه آب ریختم انداختم توش که قشنگ مغز پخت بشه اثر کبابیش بره😁

عکس آپلود نمیشه نتم ضعیفه اگر نه عکس کبابها رو میذاشتم

گاهی اینجور میشه افسانه نگران نباش  گاهی من دماغم ورم میکنه گنده میشه  گاهی کوچیک کوچیک ...

هووووف دیشب گیج شده بودم یهو تو تاریکی با دوربین عقب از خودم عکس مینداختم که مثلا من خواب هستم صبح مهدی که پا میشه منو چه شکلی میبینه تو خواب توژستای مختلف از خودم عکس مینداختم هرلحظه ناامیدترمیشدم میگفتم وای مهدی چی میبینه🤦🤦🤦🤦🤦🤦 الان کلی عکس انداختم هی رفتم جلو آیینه میدیدم دیشبیه یکی دیگه بوده🌚🌚🌚🌚🌚 

دلم میخواد برم خال هامو بردارم مهدی میگه خوبه که شبیه هندوها هستی😏😏😏😏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کی من اسید بریزم تو آفتابه این مردی رو ناقص کنم🔪🔪🔪

دلم میخواد یه عمل دربیاد که لب رو عمل کنن به جای ژل🤪

بروسوهان بکش وقت زیادی نمیبره.من قبل عمل به دکتر گفتم از ابهت دماغم کم نکنیا من دماغ کوچولو دوست ندارم مهدی انقد بهش تاکیید کرده بود که یه هفته بعد عمل که رفتیم مطب بین مریضا برا مهدی دست تکون داد 🤣🤣🤣🤣دماغمم جا نداشت دیگه کوچیکتر شه دکتر میگفت راه تنفست خیلی باریک بود واگه برا تنفست مشکلی پیش میومد هیچوقت نمیشد کاری کرد...دکتر دیگه ای هم رفته بودم میگفت واقعا تو تنفس مشکل نداری خیلی باریکه میگفتم نه🙄 سوراخ بینیمم خیلی کوچولو بود الان خوب شده زیبا جادار مطمئن شده.

گاهی اینجور میشه افسانه نگران نباش  گاهی من دماغم ورم میکنه گنده میشه  گاهی کوچیک کوچیک ...

پینه چیه؟منظورت استخون اضافه اس؟

سارا بمون