2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشگاه عالیه ...موفق باشی زهرا جون .❤🌸🌸🌸 من خودم اون روزهای آخر مونده به کنکور چه استرسی گ ...

قربونت برم ممنون ❤️

آره امان از استرسهای این روزها ،خدا همه بچه هامون رو کمک کنه 🤲 

اخخخخخخخخ از روی گوشی بوسش کردم  چقدر تغییر کرده عی جانم چهذچشای خوش رنگی چه مژه هایی چقدر خوش ...

فدات شم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘اومدم بهداشت برا واکسن شش سالگی کیان، گفت قدش نسبت به سنش کوتاهه😁 کیان هم فاز قد بلندی داره میگه نه من مثل داییم سه متر میشم شبم زود نمیخوابم🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وزنش گفت نسبت به قدش بیشتر باید کمتر باشه🤣🥲😐بنده خدا گوشتی نداره که🤣🤣🤣🤣 منتظرم پزشک تایید کنه بیاد واکسنشو بزنه کاوه تو بغلم خوابید.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من یک عکس دارم تو لباس جشن عبادت 🤣 چند هفته قبل از جشن عبادت موقع سیب زمینی سرخ کردن جلوی موهام می ...

نمیدونم چرا تصورت کردم خندم گرفت الان بهداشتیا میگن این دیوونس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تونستی عکس بفرست😁 عکس بچگی منو دیدی؟

نمیدونم چرا تصورت کردم خندم گرفت الان بهداشتیا میگن این دیوونس🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تونستی عکس بفرست😁 عکس ...

😂 آخه خنده داره خب طبیعیه بخندی 

نه ندیدم عزیزم عکست رو ولی اونطور متوجه شدم کیان شبیه خودته😁 درست متوجه شدم؟

سلام دوستان گلم  ممنونم از همتون پاییز،سارا،ترانه ،مینا و زهرا جون همه حرفاتون رو خوندم ریپلا ...

دریاجون این پیامت رو الان دیدم .

مشخصه که خودت همه شرایط رو سنجیدی و فقط دلت می خواست با ما درد دل کنی .

دوست خوبم ،باید افسردگیت رو درمان کنی وگرنه بعد از یه مدت تبدیل میشه به عصبانیت و خشم و یا ممکنه دچار وسواس بشی....یکی از آشنایان مدت ها افسردگی داشت .قرص هایی که به عنوان آرامبخش دکتر بهش داده بود رو نمی خورد یا یکی در میون میخورد .تا اینکه الان مشکل روده پیدا کرده و دوبار فرستادنش کولونوسکوپی .

این غصه هایی که میخوری به بدنت هم آسیب می زنه .به خاطر بچه هات هم که شده یه تصمیم جدی بگیر که اول از همه خودت رو درمان کنی تا بتونی مادر خوبی برای بچه هات باشی.

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
اره افسانه یک‌چادر نماز و مقنعه و جانماز ست داره با نوار های طلایی  که مال من بود تو بچگیم الا ...

سارا چقد دلم دختر خواست🥺🥺🥺🥺🥺چقد مادر بودنت دلنشینه😍😍😍😍

[QUOTE=337898673]😂 آخه خنده داره خب طبیعیه بخندی  نه ندیدم عزیزم عکست رو ولی اونطور متوجه شدم کیان شبیه خودته 

...[/QUOT🤣🤣🤣🤣من خودم خاطره ی خوبی از جشن عبادتم ندارم وتو عکس هم غمگینم. 

هر وقت آنلاین بودی میذارم از کیان هم برای سنجش عکس انداختیم اونو هم میذارم ببینی.عکس کاوه رو هم صبح گذاشتم اونم میذارم

سلام سحر جون  راستش فکر کردم پذیرفتم  ولی نمیشه چون هیچی حل نشده من فقط دارم تحمل میکنم و ...

دریا جان ما هروقت بخوای هستیم برا شنیدن حرفات. جز شنونده بودن ودعاکردن کاری نمیتونم بکنم کاش میشد کمکت کنم. دریا فقط به فکردرامد و پس انداز باش.

بچه ها اگر اینستاگرام دارید حتما حتما صفحه آقای حمید کثیری رو دنبال کنید

Hamidkasiri.ir

سایت هم داره 

برای مبحث پول تو جیبی 

طلاق پدر و مادر 

تعامل با دختر و پسر 

مباحث خیلی خوبی داره حیفه شماها که بچه دارید ازش اطلاع نداشته باشید