2777
2789
😂😂عزیزم  منم کاهی تنهایی رو‌میخوام  مثل تو گاهی میگم لیا روبرو‌خونه مامانی یا با باد ب ...

من فقط اگه با مهدی ومامانم‌ وداداشم باشن کمی خیالم جمع هست بعد یه ساعت دیدم کاوه رو اورده کیان همراش نیست گفت کاوه نزدیک بود بره رو دندع اوردمش🤣🤣🤣🤣 همین که اومد شیرخوردخوابید.ساراهستی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوشگلا صبح پاشدم 

نماز خوندم 

تو فضای مجازی تاب خوردم

با همسر صبحانه خوردیم و رفت سرکار 

مطالعه کردم

قرمه سبزی رو بار گذاشتم

الانم در تراس رو کامل باز گذاشتم از هوای بارونی بهاری زیر پتو دارم براتون مینویسم.

کلی لباس باید بشورم 😁 و به دنبالش کلی لباس باید تا کنم...🤪

سلام خوشگلا صبح پاشدم  نماز خوندم  تو فضای مجازی تاب خوردم با همسر صبحانه خوردیم و رفت ...

سلام صبح بارونی قشنگت بخیر ،میبینی هوا چقدر قشنگه 

منم الان دارم میرم بیرون سبزی بخرم ،اگه بشه امروز دلمه بپیچم

سلام صبح بارونی قشنگت بخیر ،میبینی هوا چقدر قشنگه  منم الان دارم میرم بیرون سبزی بخرم ،اگه بشه ...

سلام زهرا جون 

خوشبحالتون به به دلمه...😍 

هوا عالیه منم عصر حتما پیاده روی میرم ان شاءالله 

سلام خوشگلا صبح پاشدم  نماز خوندم  تو فضای مجازی تاب خوردم با همسر صبحانه خوردیم و رفت ...

سلام عزیزم به به نمازت قبول 

چه قدر قشنگ 

چه هوای عالی 

اینجا الان ابری

منم‌ناهار قرمه دارم گذاشتم‌گوشتمدبپزه تو زودپز

سلام عزیزم به به نمازت قبول  چه قدر قشنگ  چه هوای عالی  اینجا الان ابری منم‌ناهار ...

نوش جونتون 😍

من گوشت رو با پیاز تفت میدم  آب میریزم قل بخوره 

لوبیا رو هم جدا نیم میذارم قل بخوره 

بعد که هر دو غل خوردن همه رو میریزم تو قابلمه با سبزی قرمه باز میذارم قل بخوره بعدش زیرش رو کم میکنم تا سه چهارساعت بعد 

دیگه میمونه برنج و سالاد .😁

نوش جونتون 😍 من گوشت رو با پیاز تفت میدم  آب میریزم قل بخوره  لوبیا رو هم جدا نیم میذار ...

نه من گوشت میزارم زودپز برقی دارم توش 

اگه لوبیا پخته شده تو فریزر داشته باشم مثل امروز که داشتم 

گوشت میپزم تو قابلمه خورشت پیاز ادویه سبزی قرمه رب انار رب گوجه لیمو همانی میزنم بعد گوشت اضافه میکنم با کمی ابش 

اما اگهذنداشتم 

توی همون زودپز برقیم پیاز تفت میدم با ادویه و رب لوبیا خیس شده وگوشت و سبزی قرمه میزارم یک ساعت بپزن باهم آخر سر هم لیموعمانی و ابلیمو 

میزنم 

اره خیلی بد شده ویرایش رو حذف کردن

نه من گوشت میزارم زودپز برقی دارم توش  اگه لوبیا پخته شده تو فریزر داشته باشم مثل امروز که داش ...

یه ساعته میپزه؟

اره روش تو اصولی تره 

من اردبیل رفتم بجا لوبیا قرمز لوبیا چشم بلبلی ریخته بودن تو قرمه سبزی شما چه لوبیایی میریزید.

تهران هم چیتی میریزن هم قرمز هم عروس

سلام زهرا جون  خوشبحالتون به به دلمه...😍  هوا عالیه منم عصر حتما پیاده روی میرم ان شاءا ...

سلام عزیزم ،آدرس بده با اسنپ میفرستم 🥰 

منم دلم پیاده روی طولانی میخواد انشاءالله بعد از ظهر برم 

2810