2777
2789
سلام دوستای قشنگم♥️   دیشب خانوادم تصمیم گرفتن برن شهرمون و روستای اجدادی اونجا ازدیبهشت مثل ...

بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم .

اگه تو اصرار می کردی که با خانواده خودت برین سفر همسرت هم جبهه می گرفت که نه با خانواده خودش برید سفر .....بهترین کار اینه که بعد از این، دوتایی برید و بعد از اینکه برگشتین به خانواده اش اطلاع بدین ،اینطوری دیگه خانواده همسرت وقت نمی کنند رای اش  رو بزنند .اولش میگن چرا زودتر نگفتین ولی کم کم عادت می کنند .ما همین کارو می کنیم .قبلا جلوتر اعلام می کردیم که می خوایم بریم مثلا شیراز ،برادرهای همسرم هم همراه ما راه میافتادن و واقعا علایق ما مثل هم نبود و خوش نمی گذشت .مثلا من می گفتم الان تازه رسیدیم خسته ایم بریم رستوران ...جاریم می گفت نه من غذای رستوران دوست ندارم .خودمون باید بپزیم و اینطوری  بود که من باید کوتاه میومدم تا دلخوری نشه .از این برنامه ها زیاد پیش اومده .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

بچه ها دیروز رفتم دوباره امتحان ورزش بدم و طناب بزنم قبول نکرد .مجبور شدم که بهش بگم ۱۸ ساله با ۴۰ ساله آمادگی بدنیش فرق میکنه و نمیشه مساوی برخورد کنید .

بازم قبول نکرد ....هیچ تکنیکی روش جوابش نداد ...نامرد 😅حالا فدای سرم ...می خواستم معدلم نیاد پایین .

عوضش فهمیدم که بعد از این نباید روی نمره هام حساس باشم  .اصلا دیگه نمی پرسم  چند شدم ...والا به خدا 😉😄😄😄 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین تصمیم رو گرفتی عزیزم . اگه تو اصرار می کردی که با خانواده خودت برین سفر همسرت هم جبهه می گرف ...

سحر جون 

بعد از اون سفر مشهد و شمال که حسابی بهشون مزه داده 

حق مسلم خودشون میدونن چون خانواده من نزدیکه کل تعطیلات و مرخصی هامون با اونها باشیم

الان هم میخوایم بریم شهری که خانواده همسرم خونه دارن

ولی گفتم روز رفتن اطلاع بدیم چون میخوایم بریم خونه اونا

و گفتم اگر خودشون قراره برن ما بریم یه جای دیگه میخوام دو نفری باشیم اگر از قبل بگیم بدو میان

چون وقتی با جمع میری سفر خوش میگذره ها

ولی چون ما میخوایم به بقیه خوش بگذره خودمون رو سختی میدیم و من برمیگردم عصبی و خسته تر از قبل رفتنم

حق داری و کاملا درکت میکنم چه خوب که روشت رو تغییر دادی😍

حالا انشالله سفرهای دیگه حتما میزارم از روش خودت استفاده میکنم

ببین هفته قبل دیدن آخر هفته و یک روز تعطیلی جمعا ۴ روز منو هنسرم خونه هستیم 

مامانش باباش زنگ زدن به دوتامون که دلتنگیم عادت کردیم زود به زود ببینیمتون کی میاین ماهم گفتیم نمیتونیم تو فرصت مناسب میایم

روز بعد خواهرش زنگ زده دلتنگیم کی میاین🙄🙄

بخدا یک ذره درک ندارن 

که من اسفندمو چهارروز تعطیلی نوروزمو با اونا بودم 

من گفتم بفهمن مشکل بارداریمو میگن به همسرم خانمت روحیه ش خراب شده ببرش یه جایی دیدم نه چون تحویلشون گرفتم رفتن اینبار با دختر ش و بچه هاش آوردن

بعدم که ازشون مریض شدم کل عیدم خراب شد 

بچه ها دیروز رفتم دوباره امتحان ورزش بدم و طناب بزنم قبول نکرد .مجبور شدم که بهش بگم ۱۸ ساله با ۴۰ س ...

چقدر نامرد

این استاد ورزشا همینن 

من همیشه ازشون ضربه خوردم

فدای سرت

چه تصمیم خوبی گرفتی👍👍

سحر جون  بعد از اون سفر مشهد و شمال که حسابی بهشون مزه داده  حق مسلم خودشون میدونن چون خ ...

درکت می کنم عزیزم .

همسر تو موفق و خوش اخلاق و پولداره ...معلومه که اونها همش میخوان خودشون رو به شما بچسبونن چون با شما بهشون خیلی خوش میگذره . حالا سالی یک بار،دوبار،با اونها باشید عیب نداره ولی نه هر دفعه .اینجوری تو همش باید به دل اونها راه بیای و پراز خشم و بغض میشی و یه جا ،سر یه چیز الکی به همسرت گیر میدی و همه رو روی سرش خالی می کنی ...اگر هم همش به روی خودت نیاری و بریزی توی خودت که مریض میشی و سلامتت به خطر می افته .

حالا ان شالله کم کم حل میشه .

همسر من هنوز هم قبل از سفر میگه کاش با فلانی می رفتیم ،....ولی دوباره فکر میکنه و خاطرات سفر قبل با اونها یادش می افته و منصرف میشه .

[QUOTE=337283847]چقدر نامرد این استاد ورزشا همینن  من همیشه ازشون ضربه خوردم فدای سرت چه تصمیم خوبی گرفتی👍 ...[/QUO

راستی حنا جون یه سوال مهم ازت داشتم .

میدونی که دختر من رشته کامپیوتره

به نظرت دوره icdl رو حتما باید بگذرونه یا لازم نیست .؟؟

چه دوره هایی رو حتما باید یاد بگیره که در آینده به دردش بخوره ،چون برای تابستون هم میخواد بره کلاس کامپیوتر ...

[QUOTE=337283847]چقدر نامرد این استاد ورزشا همینن  من همیشه ازشون ضربه خوردم فدای سرت چه تصمیم ...

سحر جون 

من که خودم کتاب خریدم و از رو کتاب یاد گرفتم 

کامپیوتر هم نداشتم

چون یاد نمیدن اصلا 

مثلا نصب ویندوز و … اصلا یاد داده نمیشه

من اگر جای دخترت بودم خودم یاد میگرفتم icdl رو

چون خودم مربی بودم میدونم تو دوره همه چیز گفته نمیشه

چون اینها کاملا مباحث پیش پا افتاده س تو رشته کامپیوتر

ولی برنامه نویسیش رو اگر قوی کنه و تو این حوزه بره کلاس خیلی زیاد بدردش میخوره و پول توش هست و حتی میتونن از از طریق این رشته بره اونور

من خودم برنامه نویسیم ۲۰ میشدم استادام تشویقم کردن که رو این زمینه خودمو تقویت کنم اون موقع امکاناتش رو نداشتم ولی حیف ازش فاصله گرفتم اگر دخترت علاقه داره بهش بگو حرفای منو

[QUOTE=337283847]چقدر نامرد این استاد ورزشا همینن  من همیشه ازشون ضربه خوردم فدای سرت چه تصمیم ...

سحر جون 

اگر برای انجام پروژه های دانشجویی میخواد خودش کارش رو بکنه 

مورد ۶ و ۷و ۱۱ خیلی پر کاربردن

اینها رو بلد بشه کامل پروژه های درسی رو میتونه انجام بده

مگر پروژه های تخصصی که باید تو محیط برنامه مخصوص انجام بشه

این رو هم حتما بهش بگ‌و

اگر میخواد موفق بشه تو این رشته دروس تخصیصش رو خیلی خوب یاد بگیره چون کاملا بهم مرتبط هستن و اگر از پایه قوی بشه دیگه روان میشه همه چیز براش🤲🏻🤲🏻به امید خدا

الهی که موفقیتش رو ببینی عزیزمم♥️ 

سحر جون  من که خودم کتاب خریدم و از رو کتاب یاد گرفتم  کامپیوتر هم نداشتم چون یاد نمیدن ...

حناجون این پستت رو میدم حتما بخونه چون فقط اونه که درباره این سایت باهاش حرف می زنم .

خیلی ممنون بابت راهنمایی مفیدت .🌹❤😘

خودش خیلی به این رشته علاقه داره و می دونم اگه حمایتش کنیم میتونه  درآینده آدم موفقی بشه .

سحر جون  اگر برای انجام پروژه های دانشجویی میخواد خودش کارش رو بکنه  مورد ۶ و ...

خیلی مهربونی .ازت ممنونم .❤

بعد از این هر سوالی داشتیم فقط از خودت می پرسیم .🌹

سلام دوستای قشنگم♥️   دیشب خانوادم تصمیم گرفتن برن شهرمون و روستای اجدادی اونجا ازدیبهشت مثل ...

سلام عزیزم 

برادرت میترسه تو تو ازدواجش دخالتدکنی نظر بقیه رو عوض کنی داره دست پیش میگیره پس نیافته 

ازت میترسه 

اینکه انتخابش درسته یا غلط نمیدونم ، منم میگم زن باید از مرد چندسالی کوچیک باشه ، چون دختر ها زودتر از پسرا بالغ میشن 

ما دختر ها ۹سالگی بلوغ داریم پسرا ۱۵،شش سال تفاوت بلوغ جنسی داریم 

اما از ترس برادرت و هول و ولاش مشخصه از انتخابش مطمین نیست و اگه قبلا پیستون بود برای پولتون بود حالا که دید اگه این دختره رو برای همسری انتخاب کنه در باغ سبز از سمت شما بسته خواهد شد 

من فک میکنم اون طلاهاراینارو هم برای این ذختره خرج کرده 

نمیدونم چی بگم اما اصلا دخالت نکن بزار خودش سرش به سنگ بخوره 

در مورد سفر حق به تو میدم با همسرت دوتایی به سمت شیراز کیش یا طرف های خودتون چند روزی بیشتر مرخصی بگیرید و دوتایی سفر برید 

به پدرت اینا مثلا بگو شما حلوترربرید ما چند روز بعد به شمال ملحق میشیم اینجوری هم دونفره سفر کردی هم با خانواده 

سلام خوبین چقدر این مدت دلم براتون تنگ شده بود.اتفاقای تلخ زیادی برام افتاد که دل و دماغ اومدن و تا ...

سلام دریامون دلمون برای هنرهای زیبات تنگ شده بود 

چیشده عزیزم 

هروقت دلت خواست ما سنگ صبورتیم بادنجان دل به درد و دل هات گوش میدیم 

2810