آره مدرسه اش خوبه مخصوصا معلمش😍😍😍😍خوشگل، خوشتیپ،بانمک، مهربون،باسواد،روانشناسی هم خونده واقعا عالیه پسر بودم بهش پیشنهاد میدادم🤣🤣🤣🤣🤣🤣روزای اول سارا انقد خودخوری میکردم تو دلم میگفتم چه کاری کردم فرستادم دولتی عذاب وجدان داشتم بعد که معلم جلسه گذاشت وآشنا شدیم خیالم جمع شد مهم تر اینکه نزدیک خونه هست حتی بهتر شد که نفرستادم اون مدرسه هوشمند اون ور خیابون وبه حرف مهدی گوش دادم...چون نه محیط و نه آدماش مناسب نیستن و ازماهم دور بود هممون اذیت میشدیم.
غیرانتفاعی همینه خرج میتراشن معلم کیان اینا میگه اوضاع اقتصادی بد هست ونمیخوام بچه ها تجملاتی بشن مخصوصا اینکه من بچه دارم اذیت نمیشم هی فلان جشن و فلان غذا و این برنامه ها...
صبحونه ی همکاری من درآوردی رو منم راستش نشنیدم ولی از اسمش که معلومه احتمالا باید تو چیدن صبحونه بچه ها همکاری کنن....
مثلا تاپیک میزدن تو سایت هر نشانه ی که یاد میگیرن باید یه خوراکی یا کادو که مثلا اول(ب)داره رو ببرن به ترتیب یکی از بچه ها خب شاید یکی نداشته باشه سخت میشه...
الان تو کلاس کیان اینا هرکی اسمش تکمیل شد اگه دوس داره میتونه چیزی ببره الان آراد و آرمان رو کامل یاد گرفتن و این دوتا اسمم تو کلاسشون بود و کیک و شکلات اوردن.
کیان شکمو میگه اسم من تکمیل شد رولت ببرم🤣🤣🤣🤣🤣 منم گفتم رولت ببری دستشون کثیف میشه میگه نه دوستای من درست وحسابی میخورن🤣🤣🤣🤣 حالا با معلم مشورت میکنم چی ببرم که اذیت نشن.