2777
2789
عنوان

بخونید ایا پسرم مشکل ذهنی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 42 پست
بیشتر بنظر میاد خجالتی باشه و غیراجتماعی  شایدم اضطراب داره ... مثلا ممکنه بخاطر اینکه از پله ...

بله اسمش واکنش داره 

از پله یه بار ملق زد افتاد پایین 

خودم تحت نظر روانپزشک هستم دارو میخورم 

بله درک داره از درد و ترس و ...

من محتاط بودم الان حدودا یک سال بیشتره نه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
مثلا ماشین چهار چرخ داشت پارک کودک  باید سوار بشه  به جای سوار شدن ماشین رو هول میداد&nb ...

عزیزم هر چیزی که به نظرت عادی نیست رو بنویس برو با متخصص اطفال صحبت کن اونجا بهتون میگن طبیعی هست یا نه 

اینجا نود و نه درصد نه علمش رو دارن نه تخصص فقط میگن بیخیال

خودت هم باهاش باید صحبت کنی باید بهش بگی که این اسباب بازی واسه سوار شدنت هست خودتون باید پیشگام باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم هر بچه ای یه خصوصیت رفتاری داره نمیشه گفت حتما مشکلی هست ما 3 تا بچه تو فامیل داریم هر کدوم یه ویژگیایی دارن که اون یکی  نداره تو باید خودت دستشو بگیری از پله بالا ببریش  خودت تو پارک ببرش بشونش تو سرسره تا یاد بگیره   درضمن اکثر  بچه ها اول وقتی وارد یه جمعی میشن اینطورین 

ولی اگر نگرانیت زیاده حتما متخصص اطفال داخل یه مطب خصوصی ببرش تا نگرانیت رفع شه 

بنظر منکه چیزیش نیست  احتمالا یکم اضطراب داره که اول‌تو‌بغل‌شماست تا یخش باز شه  در مورد ...

قربونت عزیزم خدا کنه هیچیش نباشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
2803
بله اسمش واکنش داره  از پله یه بار ملق زد افتاد پایین  خودم تحت نظر روانپزشک هستم دارو م ...

بنظر من طبیعیه 

نگران نباش کم کم شروع کن رنگ و اعداد و شعرارو باهاش کار کن (تو ابن سن یادگیری مهم نیست درمعرض بودن مهمه) 

مورد خاصی بود با متخصص اطفال درمیون بزار 

اخه میدیدم توی،پارک بچه های کوچیکتر چه جوری بازی میکردن بعد پسر من هر جور که خودش بخواد بازی،میکرد 

2804
قربونت عزیزم خدا کنه هیچیش نباشه

هیچیش نیست استرس نداشته باش 

حس میکنم از سر بی تجربگی فقط وسیله بازی براش خریدید باید باهاش بازی کنید اون الان همه چی براش تازگی داره ببرش پارک بذار خاک و چمن لمس کنه بذار آب بریزه رو‌خودش باهاش تو‌پارک بازی کن عین یه بچه باید وارد دنیای اون بشی تا بتونی درکش کنی یه چیز‌دیگم اینکه مقایسه بچه هارو‌نابود میکنه لطفا سعی کن‌بچتو‌باهیچ کس مقایسه نکنی از بچه تو‌همین یه دونه تو‌دنیا هست که اونم در‌نوع خودش خاصه 

2805
گلم من تست هوش کودک میگیرم میخواید؟ 

هزینه داره؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
2801