2777
2789
عنوان

ابروهام زشت شده؟☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوشگل شده و طبیعیی مژه بکاری تیر اخر و زدی😋😍

پول ندارم دیگه🫤

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
قشنگه ولی منم عین تو بودم الان بعد گذشت چهار سال دنبال لیزر برای پاک کردن هستم اینا همشون اولش قشنگ ...

عه حاا منم حیلی دوست دارم انجام بدم میترسم پشیمون بشم جون ی سره دستم مداد و سرمه ست که مرتب کنم ابرومو چون نمازم میخونم ی سره وضو میگیرم و اینا پاک میشه مخصوصا تو سفر و مهمونی

کاشت هم که حیلی گرونه و درد دااره

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
2803
عالی پهنیش اندازس  نانو ینی چی گلم میشه یه توضیح بدی

نانو جدید ترین روش میکرو ابرو هست سوزنش خیلی باریکه تو ابرو رو پر می‌کنه یکم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
خیلی هم زیباست

ممنون عزیز

عالییییی شدههه

مرسی قشنگم

2804
2805
آخه ابروهای من خیلی نازکه  نمیدونم چکنم

هیچی لیفت کن الان لیفت مُده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
2801