اولش بگم که تاپیک های قبلی من به هیچ عنوان به کسی مربوط نمیشه هرکس میاد اینجا ک راهنمایی بگیره نه سرکوفت بشنوه نمیتونی راهنمایی کنی لطفا نیا تاپیک ..خانوما تاپیک قبلم هست تو عقدم بعد حامله شدم دوماه دیگه عروسیمه .. الان چهارهفتمه.. خانوما شوهرم به هیچ عنوان راضی به سقط نیس خانوادشم میگن عروسی کنید.. ولی مامان من راضی نیست میگه منو سرافکنده کردی ابروم بردی.. من الان خونه نامزدم هستم مامانم میگه بیا خونه خودمون تا ببرمت دکتر بندازی.. منم میترسم برم شوهرم بعدا بفهمه وای اگه بفهمه سقط کردم قیامت به پا میکنه و مطمئنم بعدشم میشه طلاق الان بین دوراهی گیر کردم نمیدونم به حرف نامزدم و خانوادش بچمو نگه دارم و عروسی بگیریم یا به حرف مامانم برم بندازم تو رو خدا بگین چه غلطی کنم ..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به حرف شوهرت و خانوادش گناه کع نکردی .شوهرته دوماه دیگم که عروسیته
بچه فقط مال من نیست باباشم حق داره تصمیم بگیره از سقط حس بدی دارم .. از اون طرفم مامانم میگه تا عروسی نمیتونی رنگ مو بزنی.. شکمت میاد بالا.. بعد پنج ماه ک زاییدی من به مردم چی بگم
تو پست قبلیت گفتی دارویی مصرف میکنی که پزشک گفته باردار نشی این داروها معمولا باعث نقص در جنین میشن اولین کار برو پزشک زنان و اسم دارو بگو و معاینه و سونو انجام بده تا هفته بارداریت بالاتر نرفته
به مادر شما ربط نداره بچه شما رو بکشه نامشروع که نیست شکر خدا پدر ومادر داره چهارهفته چیزی نیست چهارماه هم باشی معلوم نمیکنه زیر لباس عروس بعدهم میخوای یه سفر توپ برو جای عروسی امید خدا زندگیت شروع کن
واااا عزیزم چرا سقط کنی چرا ابروتون بره بچه شوهرته حلاله دیگه زن عقدیشی اسمتون تو شناسنامه همدیگس از نظر شرعی قانونی شوهرته چه اشکالی داره آخه عروسیتونم که نزدیکه نمیفهمم واقعاً این طرز فکرای قدیمی رو هیچ جوره تو مغزم نمیره درک نمیکنم