2777
2789

اول ک باید کلمه ها رو خوب بلد شم  بعدش گرامر و اینا از اول چه کتابی بخرم بعدها چی؟یا کانالی چیزی معرفی کنید اگر خوب هست 

كتاب هاي American head way 

و 

English result

كلا براي خودآوز هستن كه توي آموزشگاه ها هم تدريس ميشن

ولي بايد در يه سطحي باشي كه بعد از اون خودت بتوني ادامه بدي 

گرامر از لغت هم مهم تره بايد ملكه ذهنت بشه لغت رو كم كم ميشه ياد گرفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخوام خودم بخونم 

ام تا اونجایی که شنیدم اول گرامر رو یاد میگیرن بعد کلمات 

اشتباه به من گفتن؟ 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

واسه مکالمه خود اموز زبان نصرت خیلی جالبه

لغتم کتاب 504 .. البته واسه اولاش فک کنم یکم سنگین باشه

کتاب tick8 لغتای دبیرستانه واس کنکور زیاد بکار میومد عالی بود برای لغت

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
منم میخوام خودم بخونم  ام تا اونجایی که شنیدم اول گرامر رو یاد میگیرن بعد کلمات  اشتباه ...

عزیزم یادگیری گرامر خیلی به درد نمیخوره.مقلا ما خودمون چی اززبان فارسی یادمونه؟مثلا حال استمراری یا ماضی بعید؟؟مکالمه که قوی بشه ناخوداگاه گرامرم یاد میگیرین 

کتاب داستان انکدوت بود فک کنم ..اسمش دقیق یادم نیس کتابشم پیدا نمیکنم .. داستانای مثلا طنزه

فیلم زبان اصلیم ببین خیلی خوبه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
عزیزم یادگیری گرامر خیلی به درد نمیخوره.مقلا ما خودمون چی اززبان فارسی یادمونه؟مثلا حال استمراری یا ...

خوب منم شنیده بودم ممنون گفتی 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته