2777
2789
عنوان

عاشقتم عزیزم

605 بازدید | 20 پست

امروز لابه لای کارام داشتم دنبال پیش دبستانی برای دخترم میگشتم تماس میگرفتم یه دفعه اومدم رو صفحه لپ تاپ ام دیدم عکسش رو گفتم وای یعنی بزرگ شدی مامان داری میری مدرسه برات فرم بخرم - واقعا من برای سانت سانت قد کشیدن تو زحمت کشیدم انقدر زود میگذره روزگار یه روز چشمام باز کنم میبینم دانشجو شدی باید برات شهریه بریزم . 

خدایا شکرت یه فرشته دارم که لایقش نیستم ولی خیلی دوستش دارم چه کار خوبی بهت کردم که این فرشته بهم دادی لابه لای اونهمه مشکلات؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا ما ها که عین زنای قدیم نیستیم شش تا بچه بیاریم از هر لحظه از نوزادی بچتون از هر لحظه از بارداریتون لذت ببرید من که لذتی نبردم و افسوسش دارم چرا وقتی فینگیلی تر بود باهاش حال نمیکردم دوست داشتم بخوابه منم بخوابم - باید خیلی میچروندمش خخخخخ

وای پسر من خیلی اذیت میکنه کاش زودتر بزرگ شه 

مدرسه بره ان شاا...

خوشبحالت دخترت از اب و گل در امده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
تو رو خدا ما ها که عین زنای قدیم نیستیم شش تا بچه بیاریم از هر لحظه از نوزادی بچتون از هر لحظه از با ...

درسته

منم اکثرمواقع سعی میکنم از شیطنتها وخرابکاریهاش لذت ببرم...کارایی که دیگه تکرار نمیشه

یه زمان منم میگفتم بزرگ بشه حرف بزنه - بزرگ بشه بره دستشویی- الانم کوچیکه ولی عاشقانه دوستش دارم 

دیشب تو مترو اومدم پام بذارم لای در بسته نشه بعد فهمیدم جلو بچه درست نیست پام کشیدم انقدر دعوام میکنه اگر قطار بره تو رو میبرد من بدون مامان چیکار میکردم وای خدایا شکرت مامانم نمرد 

دختر من باباش نمیبینه ...... 

ایشاا... برای همه منتظرا 

ایشاا... لذت بیشتر بردن از این همه سعادت که نصیبمون شده