2777
2789

جاری منم همیشه انتظار داره بچه هاش رو هیچی نگیم 

بچه ها هم ماشاءالله شیطووون... یه بار پلاستیک لباس داشتم اونم لباس زیر‌... این دخترشم جلو همه گیر داد چی تو پلاستیکه😐 حالا جلو مرد و زن مگه من روم میشه لباس زیر رو نشون بدم😒 جاریمم نمیکنه جلو بچش رو بگیره فقط میخندید😐 

خلاصه بچه های شما فقط برا پدر مادر خودشون عزیزن ن برای بقیه...

آخه زیر دوسال مگه متوجه میشه!منم میرفتم برای کمک دنبال سرم میومد

برای من این مسائل هیچوقت پیش نیومده خیلی حساس و مراقب هستم روی کارهای بچم دقیقا به همین خاطر که اون متوجه نمیشه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی به نظرم حق داشتن... میزبان کلی تدارک میبینه بعد با یه شیطنت بچه غذا بسوزه واقعا سخته تحمل این قض ...

بله ولی  سریع خودم فهمیدم فقط بو گرفت که نان گذاشتم داخل قابلمه و فقط ته دیگ بود که یکم سیاه شده بود...

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
آخه زیر دوسال مگه متوجه میشه!منم میرفتم برای کمک دنبال سرم میومد

عزیزم ناراحت نشی ولی از اون قسمت که گفتی کنجکاوی می کرد و ما تلویزیون میدیدیم حس کردم یکم بی‌خیالی و اصلا بچه رو کنترل نمیکنی

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
تا آخر مهمونی بود که میگفتن آشپز بچه فلانی بوده ببخشید غذا خراب شد (بااینکه یه قابلمه دیگه برنج گذاش ...

کار خوبی کردی که بعد از ناراحت شدن عکس العملی نشون ندادی

اینارو به شوخی میگن

از طرفی کسی که بچه داره شبانه روز با شیطنت ها درگیره، جایی که بچه نیس یهو بچه شیطون بره شیطنت ها بیشتر تو چشمشون میاد و یا حتی اذیت میشن

بجز برنج چیا خوردین 🤩

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
عزیزم ناراحت نشی ولی از اون قسمت که گفتی کنجکاوی می کرد و ما تلویزیون میدیدیم حس کردم یکم بی‌خیالی و ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم

ولی خونه فامیل شوهربودیم و اتفاقا بیشتر حواسم بهش بود نمیدونم کی ازش غافل شدم سریع رفت اینکارو کرد

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
حالا جای شکرش باقیه خورشی چیزی روی بچه نریخت برنج بسوزه به جهنم نهایت با نان غذا رو میخوردین و اتف ...

مهمان ها دقیقا داشتن میگفتن حالا که اتفاق نیفتاده همه وی خوب بود یا حالا بچس اشکال نداره ولی میزبان مدام داشت تکرار میکرد بااینکه بهش نزدیک تر بودیم 

کار خوبی کردی که بعد از ناراحت شدن عکس العملی نشون ندادی اینارو به شوخی میگن از طرفی کسی که بچه دا ...

بوقلمون سرخ شده با خورش

دقیقا پدرش همونجا بیکارنشسته بود ولی تا این اتفاق افتاد از دستم ناراحت شد بهش گفتم دست و پای بچه ر ...

کلا مردها رو‌به عنوان یه بچه ی نق نقو در نظر بگیر، و روشون حساب نکن ، اون وقت زندگیت کلی راحتتره

به هر صورت وظیفه شماست که حواستون به بچتون باشه،اگه سختتونه،نرید مهمونی یا بچتونو نبرین،بچه رو نمیشه ...

خونه پدرهمسرم بودیم که این حذفارو مثلا پدربزرگش بهش میزد همیشه قربون صدقشون میره حالا جلو مهمون این حذفارو میزد بااینکه برنج مجدد درست کردیم و اگه چیزی نمی گفتم اوناهم متوجه نمی شدن ولی نمیدونم چه اصرار داشتن مدام حرفشو میزدن

بچه ت عادت داره به گاز دست بزنه؟ 

تو خونه خودمون معمولا آره برای همون چک کردم

چطور

خونه پدرهمسرم بودیم که این حذفارو مثلا پدربزرگش بهش میزد همیشه قربون صدقشون میره حالا جلو مهمون این ...

مدام گفتنشون اصلا درست نبوده،اما شما تو هر مکانی باید حواستون به بچتون باشه،چون بچه که خودش متوجه درست یا اشتباه بودن کارش نیست،بعنوان بزرگترش شما باید اینکارو انجام بدین و طبیعیه که بخاطر اشتباه بچتون عملکرد شما زیرسوال بره