2777
2789

توروخدا کسی بوده بچه دومش باردار بشه و سالم بغل بگیره منکه موندم تو حسرتش پسر قشنگم چهار روز زنده بود😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریض بود و تو بیمارستان این چهار روز؟!

یا خونه برده بودینش؟!

معمولا اگر مشکلی باشه میگن نرید بچه رو ببینید تا دل نبندین بهش

خدا بهتون آرامش بده واقعا خیلی سخته

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

سلام ان شالله دوباره نی نی میاری و بزرگ میشه سالم نگران نباش قبل از اقدام برو روانشناس فامیل ما هم بعد ۸ سال بچه دار شد پسر بود اونم با مشکل قلبی به دنیا اومد روز جشن ده روزگیش فوت شد بعد چند سال دوباره باردار شد الان دخترش یکی ۱۷ یکی ۱۴ سالشه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

دوستم همینطوری شد دومین بچشو خداروشکر دنیاآورد و الان ۹سالشه اسم بچه فوت شدشو روش گذاشت. خدا به دلت صبر بده . شماهم زایمان کردی پاکی هم بچه پاکتو از دس دادی هرچی ازخدا بخای میده .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خدا صبرتون بده عزیزم انشالله دومی رو سالم وسلامت بغل میگیری وبزرگ شدن وقد کشیدنشو ب تماشا میشینی

دلم امشب خیلی گرفته از زخم زبونا از قضاوتها از تنهایی وغریب بودنم

میشه دعا کنی نینی تودلیم ی پسر سالم باشه؟

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
2810