سلام به همگی
بچها من 6 سال هست ازدواج کردم،شوهرم تک پسر هست و چهارتا خواهر داره،خیلیی زیاد از من و شوهرم توقع دارن
من هفته ای یکی دوبار میرم خونه مادرشوهرم،خواهرشوهرامم هر روز اونجا هستن اونجا همدیگه رو میبینیم، من عادت ندارم بدون دعوت جایی برم جز خونه پدر مادرامون،هی گله میکنن چرا نمیاین خونمون، چرا هر روز زنگ نمیزنید بهمون،خیلی بی معرفتید، با اینکه بخدا اینجور نیست همه گرفتارن ولی با این وجود من هفته ای دو بار میبینمشون بازم گله کردنشون تمومی نداره
واقعا خستم کردن،
خیلی طئنه میزنن من وقتی میرم اونجا،ظرف میشورم،جارو میکنم،چای دم میکنم،هرکاری باشه کمکشون میدم ولی بازم ازم راضی نیستن و گله میکنن عروسای مردم فلان و بیسارن
اینم بگم شوهرم خیلییی خوبههه خیلی هوام داره،خودش بعضی وقتا جوابشون میده یا میگه از این به بعد بیشتر میایم بیشتر زنگ میزنیم،به من میگه تو خودت خراب نکن هیچی نگو کار خودت رو کن
ولی واقعااا از گلایه ها خستم ولم نمیخواد باهاشون رفت امد کنم خیلی بهم انرژی منفی میدن، هی میگن ما یه دونه داداش داریم یه دونه پسر داریم همه کاراشون داره وظیفمون میشه
ببخشید طولانی شد
بگید چکار کنم چه سیاستی به کار بگیرم که هم همسرم ازم راضی باشه هم ارامش داشته باشم😞