2777
2789
عنوان

آشنائی با نحوه فعالیت در تبادل نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 19156 بازدید | 337 پست
سلام خانم تهرانی... من می خوام اسم کاربریم رو تغییر بدم چه کار باید بکنم

سلام تغییر نام کاربری امکان پذیر نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه یک سوال معمولی درمورد سقط ناموفق داشتم از کسانی که تجربه داشتن راهنمایی میخواستم که هم با ب ...

سلام

سوالات تخصصی خودرا در کلینیک مطرح کنید و از متخصصین راهنمایی بخواید

https://www.ninisite.com/clinic

با سلام من یک کاربر جدید هستم و نیاز دارم با یکی از ادمین های سایت بطور خصوصی صحبت کنم. کسی می تونه ...

من برای شما درخواست دوستی ارسال کردم. به شکل خصوصی در پیام موضوع رو بفرمایید 

دوستان ای وی افی کسی هست

سلام خوش اومدید . لطفا گروه متناسب با محتوی موضوع خود را انتخاب کنید و در همان گروه تاپیک را ایجاد کنید تا دوستان بتونن شما رو راهنمایی کنند

سلام الهه هستم . داستان نویس. الان پاست مطالب رو می خوندم. یه داستان پار مینویسم که یه خانمی دوقلو باردار و یکی از جنین ها می میر. کسی می تونه کمکم کنه اگر برای خودتون یا نزدیکان خدای نکرده اتفاق افتاده اینم شماره تماس 09109846466تلگرام

سلام 15 روز ای وی اف کردم.2 روز قبل رفتم ازمایش جواب مثبت بود وا بتا رو 50 بود دوباره دکترم گفت ازمایش برم امروز رفتم بتام رو 100 بود.دو روز از پریودم گذشته وا امروز یه زره لکه بینی داشتم که با چشم به زور دیده میشد.لطفان راهنمایم کنید کسی تجربه داره بگه بهم از ناراحتی در بیام.بار اول هست عمل کردم

سلام عزیزم منم همین مشکلو داشتم البته یه مرکزی هستش خیلی خوبه بهم مشاوره دادن که جکار کنم اکر بخوایی شمارشونو میذارم خودت باهاشون تماس بگیر مشکلتو عنوان کن ایشالا توام مثل من مشکلت حل بشه 9092301284 یا 9092301238 تو تهران هستن خیلی با صبر و حوصله راهنمایی میکنن.

سلام خانم تهرانی من تازه وارد سایت هستم.بلدنیستم چطور به پست دیگران پاسخ بدم جایی تو منو پیدا نکردم لطفاً راهنماییم کنید ممنون میشم 

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
سلام خانم تهرانی من تازه وارد سایت هستم.بلدنیستم چطور به پست دیگران پاسخ بدم جایی تو منو پیدا نکردم ...

با اجازه خانم تهرانی من جواب می دم 

عزیزم سلام دقیقا زیر قسمت هر پست چند تا علامت هست یکیشون سه نقطه یکی شبیه پرچم یکی فلش کج شده و یکی هم قلب 

فلش کج شده علامت پاسخ به پست یا ریپلای هست. روش بزن و متن خودت رو بنویس چیزی از متن اومده پاک نکن چون آدرس هست.

مادر شوهرم و خواهر شوهرهام رو دوست دارم  و براشون آرزوی شادی و سلامتی دارم 
با اجازه خانم تهرانی من جواب می دم  عزیزم سلام دقیقا زیر قسمت هر پست چند تا علامت هست یکیشون س ...

مرسی مامان ویانا بوس بوس

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

سلام خانم تهرانی 

تاپیک تجربه های نزدیک به تجاوز من بخاطر دعوای کاربر ها باهم حذف شد

لطفا برش گردونید چون خیلی به درد مادرا میخوره 

و باعث میشه از تجربیات هم استفاده کنیم

میدونم نی نی یار 5 لینکشو داده بهتون اما لطفا سریعتر رسیدگی کنید

چرا وقتی من به عنوان استارتر به هیچکسی توهین نکردم بخاطر دعوای چند تا کاربر باهم دیگه و گزارش زدنشون برای هم دیگه تاپیک من باید حذف بشه؟

لطفا،لطفا،لطفا رسیدگی کنید و برش گردونید

ممنونم🌷

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

سلام اسم مستعار رو چطور میتونم تغیر بدم؟ بعد چجوری میشه رفت داخل پاتیک یه نفر؟

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
2810