2777
2789
عنوان

تو رو خدا هرکس در مورد بیش فعالی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 24 پست
خانم بریزید این توهمات را دور مرده متحرک چیه😐  ببرید بچه را دکتر اگر تشخیص داد با دوز مناسب م ...

واقعا؟

دکترو حتما میبرم. حتما حتما

ولی میگن همین داروها مغز و رشدش رو محدود نگه‌میدارن

چرا الکی نگرانشون میکنید. بچه های دو ساله هم لجباز هستن. میخواهی چند تا کتاب معرفی کنم بخونی

کتاب بذار برای خودت 

من و پسرم هر دو بیش فعال هستیم 

اتفاقا امثال شما باید بیشتر کتاب بخونید تا یه مادر رو از روند درمان کودکش عقب نندازید 

بیش فعالی از ۳ سالگی میشه درمان کرد 

با بازی درمانی و...تا دارو در سنین بالا تر 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ دکترو حتما میبرم. حتما حتما ولی میگن همین داروها مغز و رشدش رو محدود نگه‌میدارن

کی گفته 

درمان میشه  اول ببر نقشه مغزی بگیر 

بعد نسبت به سنش درمان شروع کن 

بازم خودت مختاری 

وسایل برقیتو از جلو دست جمع کن تا نبینه که بخواد یه مدت محیط رو بشدت اروم کن که نخوای بهش بکن نکن ک ...

جلو دست نیست قربونت برم. تو کابینته ولی جای همه چی رو میدونه. مدام میگع در بیار بده به من بازی کنم. منم مدام به خاطر شغلم از همزن و مخلوط کن و... استفاده میکنم. نمیتونم قایم کنم.

روزی یک ساعت میره پارک و هفته ای یک روز از صبح تا شب تو باغ رها و بی قانون بازی میکنه

آخه بیش فعالی کلا از چهارسالگی به بعد تشخیص داده میشه. نمیدونم الان تشخیصش برای پسر من چیه. خانواده ...

نمیدونم ببر مشاوره ببین چی میگه شاید کمبود ویتامین داره منم قراره ببرم آزمایش ببینم کمبودی چیزی نداره بعد با مشورت پزشک خودش اگ‌شد دارو بدم. ولی منم خواهرم خیلی مخالفه میگه دارو نده. موندم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
نمیدونم ببر مشاوره ببین چی میگه شاید کمبود ویتامین داره منم قراره ببرم آزمایش ببینم کمبودی چیزی ندار ...

حتما دکتر خوب و حاذق ببرید

حتما دکتر خوب و حاذق ببرید

اره ببینم چی پیش میاد

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
کتاب بذار برای خودت  من و پسرم هر دو بیش فعال هستیم  اتفاقا امثال شما باید بیشتر کتاب بخ ...

باشه عزیزم هرجور دوست داری صحبت کن. 

منم بهشون گفتم فرزند عزیزشون پیش مشاور یا روان پزشک ببره. ولی من مادر سه تا بچه ام و پیش روانشناس،  مشاور کودک رفتم و کتاب های زیادی خوندم میدونم میتونه رفتار اشتباه یه مادر باعث پرخاشگری بشه ، فقط دلیل نیست بچه پیش فعال باشه .