2777
2789
منو میگید؟

ندیدم عزیزم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
مهاباد پیش سنندج هست؟؟ همه کردن یا ترک هم داره ؟؟؟

همه کوردن تقریبا همه ی شهرهای کورد کوردن بیشتر غیر از ارومیه

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا 

من لرم خیلی کردا رو دوست دارم

خیلی مهمون نواز و مهربون هستید 

صاف و صادق و دوست داشتنی 

با محبت هستید 

من خییییییلی خییییییلی خییییییلی دوست دارم با یه کرد دوست بشم چند سال پیش دوست شدم 

دیگه شوهر کردن و رفتن 

الان با هر کدوم از سنه هم حتا آشنا میشم تو خصوصی حالشونو میپرسم جواب نمیدن 

من لرم خیلی کردا رو دوست دارم خیلی مهمون نواز و مهربون هستید  صاف و صادق و دوست داشتنی  ...

خب عزیزم سرگرم زندگین و هزاران مشکلات با این وضعیت 

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

منم عشقم عاشق چشمامه... بهم میگه چشم قشنگم:) ♡

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

من بذارم؟

اونایی ک ندیدن بگن😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
مهاباد پیش سنندج هست؟؟ همه کردن یا ترک هم داره ؟؟؟

ما چن بار رفتیم ترک ندیدیم

فک کنم جزو شهرستانای ارومیه هست

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
2810