2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دو سه روز پیش آزاد شدم. 😃

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
خداروشکر🤲

یکی گفت چه جوری تعلیق بشم گفتم یه مطلب حاشیه ساز بزار تعلیقی هیچی دیگه منو تعلیق کرد🤣

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
یکی گفت چه جوری تعلیق بشم گفتم یه مطلب حاشیه ساز بزار تعلیقی هیچی دیگه منو تعلیق کرد🤣

وا چ بد 

بی انصافیه

منم پیرو تاپیک یکی ک بحث حجاب گذاشته بود تاپیک زدم درجا تعلیق

وا چ بد  بی انصافیه منم پیرو تاپیک یکی ک بحث حجاب گذاشته بود تاپیک زدم درجا تعلیق

من ی تاپیک مفید گذاشتم خدا چیکارشون نکنه گزارش زدن

واقعا رو مخه

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
واقعا حرص آدمو در میارن من تا حالا کسیو گزارش نزدم  آخه خوشت نمیاد برو بیرون مریضن دیگه

عقده عقده عقده ای زیاده

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!