2777
2789
عنوان

تجربه کالسکه در کربلا

91 بازدید | 11 پست

لطفا بگید اصلا نیاز میشه؟

پیاده روی زیاد داره یا نه؟

میزارن ببریم داخل حرم؟

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند

قسمت نشده من برم اما بابام که رفته میگفت واسه کسیکه بچه کوچیک داره واقعا نمیصرفه خیلی خیلی سخته پیاده رویشم زیاده خسته کننده میشه فکرنمیکنم به کالسکه گیر بدن اگه ببری خیلی راحتتری

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونده کجا هتل بگیرن براتون معمولا مثلا نجف هتل نزدیک باسه کربلا یخورده دورتره یا برعکس. تو مسیر هتل تا حرم لازمت میشه دیگ ولی اینک میزارن داخل ببری یا نه اطلاع ندارم واقعیتش

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
قسمت نشده من برم اما بابام که رفته میگفت واسه کسیکه بچه کوچیک داره واقعا نمیصرفه خیلی خیلی سخته پیاد ...

🌺🌺🌺

پیاده روی میخوای بری؟ کالسکه ببر حتما خیلی جاها میذاشتن ببری داخل داخل فکر نکنم ولی تا اطراف حرم ...

نه پیاده روی که نمیرم 

ولی نمیدونم زیارتهای دوره که میبرن مسیرش چطوره 

مونده کجا هتل بگیرن براتون معمولا مثلا نجف هتل نزدیک باسه کربلا یخورده دورتره یا برعکس. تو مسیر هتل ...

🌺🌺🌺🌺