2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ک از وقتی لوزه‌سوم‌عمل کرد خروپف شدید گرفت  مدام بینیش کیپ  چرا  میگن باز لوزه ...

شاید خوب عمل نشده یا الرژی داره یا چاقه یا لوزه عود کرده و...باید بررسی بشه

اره عزیزم کلا مایع میانی جابه جا شد. دیه بعد عمل اصلا مشکل گوش نداشت

چه خوب ممنون.دکتر اطفالش میگه صبر کن چون لوزه یه سر دفاعی بدنه از بین نبریمش و نا دوازره سالگی خوب میشه.ولی بچم داره عذاب میکشه

چه خوب ممنون.دکتر اطفالش میگه صبر کن چون لوزه یه سر دفاعی بدنه از بین نبریمش و نا دوازره سالگی خوب م ...

من دو سال علاف دکتز ها بودم.

اگه بگم ۲۰ میلیون کامل خرج دکتر آسم الرزی.حلق گوش.

اطفال کردم.باور نمیکنی..اخر دخترمو عمل کردم.خداروشکر.

زمستون گذشته یکی دوبار در حد دو روز مریض شد.ولی قبلش تا زیر دستگاه بخور یا بستری نمیشد فایده نداشت

من دو سال علاف دکتز ها بودم. اگه بگم ۲۰ میلیون کامل خرج دکتر آسم الرزی.حلق گوش. اطفال کردم.باور نم ...

ای وای منم حس میکنم اخرش باید عملش کنم ببین این علایم رو داشن از وقتی رفت مدرسه مدااام سرماخورد و ویروس گرفت و گوشش عفونت کرد هزار مدل انتی بیوتیک خورد گوشش مایع جمع شد کلی اسپری کورتن زد برل کوچیک شدن لوزه و کاهش التهابش

بینیش از بچگی توی خواب کیپ میشد و توی تواب بیقراری میکرد و گریه نمیتونس نفس بکشه باید پامیشدم راهش میبردم بینیش باز بشه.

دکتر گوش و حلق و بینی بردم عکس لوزه گرفتم گفت لوزه تا ۷۰ درصد بزرگه و یک سوراخ بینی دیواره داره 

دکتر اطفالش میگه تحمل کن تا دوازده سالش بشه تا فاصله بیشتر بشه که مایع پشت گوش جمع نشه

فشار گوش منفی شدید راره میگه گوشم صدا میاد 

درمان اسم و الرژی هم کردم از مونته لوکاست و سیتریزین و اسپری فلوتیکازون و ....زیاااد تاثیری ندیدم

...از عمل خیلی میترسم