2777
2789
عنوان

توقعم زیادیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست
کلا گفتم عزیزم بچه داری واقعا سخت و پرچالشه من خودم به شخصه توانش رو ندارم و هرگز بچه نمیارم

من بچه سوممه علی رغم سختیاش می ارزه به نظرم. مثل خیلی کارای دیگه که زحمت ثمرهم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه سوممه علی رغم سختیاش می ارزه به نظرم. مثل خیلی کارای دیگه که زحمت ثمرهم داره

خواسته بوده ؟ شرایط مالی چطوره ؟

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
ماشاالله خدا بهتون ببخشه بچه هاتونو. نه من واقعا بنظرم سخت‌ترین کار دنیاس مادر بودن

راحت نیست که اصلا ولی ازکاراییه که آدم پیرکه شد خوشحاله توزندگیش انجامش داده وعمرشوصرفش کرده.

کلا گفتم عزیزم بچه داری واقعا سخت و پرچالشه من خودم به شخصه توانش رو ندارم و هرگز بچه نمیارم

ببشخید ج چیزی تو زندگی راحته مگه .

مثلا بگیم کنکور باید روزی ۱۲ ساعت بخونی پس سخته بیخیال 

یا کار سخته صب تا شب جون بکنی پس بیخیال 

یافقط ب بچه ک میرسه باید بچه هیچ سختی نداشته باشه ؟؟

ببشخید ج چیزی تو زندگی راحته مگه . مثلا بگیم کنکور باید روزی ۱۲ ساعت بخونی پس سخته بیخیال  یا ...

آخه بچه داری فقط سختی فیزیکی نیست بعدشم تمام سختیا دوره این مثلا کنکور ی سال میخونی تموم میشه ولی بچه تا همیشه مشکلاتش همراهته درضمن یه موجود بیگناه دیگه رو وارد دنیایی به این سختی میکنی. نظر من اینه . شما تاجایی که در توانسته بچه بیار قرار نیست من با تفکر شما زندگی کنم