2777
2789
عنوان

طب سنتی

89 بازدید | 25 پست

بچها دارم آموزشهای طب سنتی رو یاد میگیرم و بعد از چند ماه در فضای مجازی وارد کار میشم مثلا داروهای گیاهی میفروشم بنظرتون اینکار در آمد خوبی داره میشتری زیادی داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر حق الناس هست و اگه کسی به خاطر این گیاهی ها چیزیش بشه و یا حتی مانع از دکتر رفتنش بشه گناهش گردن ...

آخه ما فقط مشاوره می‌دیم و از روی زبانشون مثلاً در حد چربی کبد یا مشکلات گوارشی رو میگیم من قصد دارم بهشون توصیه به آزمایشات هم کنم وقتی وارد اینکار شدم

و بعضی ها هم هستم آزمایش رفتن اما نمی‌خوام از قرص استفاده کنن و مشکلاتشون با داروی گیاهی حل میشه 

من که به زور مردم رو نمیارم هر کس مایل بود میاد مشاوره میگیره 

مثلا توی اینستا و روب یکار تبلیغ کنم خوبه  اره این استادها کاملا قابل اعتماد هستن و همشهری خو ...

از دوستان و اشناها شروع کنید بفروشید و رضایت مشتری جمع کنید و عکس فیش واریزی یا رضایتشون رو در استوری یا هایلایتها بزارین کم کم جذب میشن حوصله میطلبه و باید تبلیغ کنید پیجهای دیگه 

با نیوشا؟

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
2810