2777
2789
عنوان

کیابچشون حسایت به پروتئین گاوی داشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 32 پست
شما هم اگر شیرخودت و میدی شدید باید رعایت کنی،اون موقع دکتر فرهمند بمن گفت چون روده بچه ملتهب شده ب ...

دقیقا همینه

قرمزی مقعد علامت بارز و مختص آلرژیه

آخه بعضت عدم تحمل لاکتوز یا رفلاکس تنها هم بچه هارو اذیت میکنه

ولی اونا التهاب مقعد ندارن فقط این آلرژی لعنتی اینو داره

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
پسرچهارروز دیگه چهارماهش میشه ازدوماهونیمگیش که بوداینجوری شد منم نزدیک بیست روزرژیم پایه گرفتم فقط ...

ببین تا خون کلا برطرف بشه طول میکشه،چون احتمالا روده پسر شماهم ملتهب شده و رگه رگه خون میاد ازش،اصلا ح ف بقزه مهم نباشه براتمن هم خودم شدید لاغر شدم هم بچم ضعیف شد ولی اصل سلامت بچم بود پس ب حرف هیچکس گوش نده،پدرشوهر من قشنگ دل من و از اون وقت تا الان ک پسرم ۴سالشه خون میکنه،خدا از ناراضی باشه،شما هم بیخیال باش و مهم سلامتی پسرت باشه،پسر من ۴ماهگیش شروع شد و اولش با مدفوع خلطی و بد رنگ بود بعدش رگه خون،ک از این دکتر ب اون دکتر میبردم و تشخیص حساسیت نمیدادن و هی آزمایش مدفوع میگرفتن و میگفتن عفونته و آنتی بیوتیک میدادن و این بدترش میکرد،آخرش خداخیرش بده یه دکتری گفت فقط ببرش پیش دکتر فرهمند ک فوق تخصص گوارش اطفال بود،وای متاسفانه یه نوبت یه ماهه داد بمن و تو اون مدت ک دکتر ب دکتر میشدیم و بخاطر آنتی بیوتیک تشخیص دیر و اسهال شدید پسرم تو ۵ماهگی یک کیلو وزن کم‌کرد و بعد اون وزن گیریش خیلی سخت شد،شما هم‌نگران نباش فقط یه دکتر گوارش اطفال پیدا کنن ببرش تا از این برزخ نجات پیدا کنی،من هنوزم دکتر فرهمند و دعامیکنم،اون موقع یه شیرخشک ب پیرم داد ک اصلا لب نزد هرکار کردیم،ویه برنامه سفت و سخت ب خودم،و تشخیص داد ک رفلاکس خفیف وپنهان داره،یه شربت داده بود بهش با پودر اس امپرازول اگه اسمش درست یادم مونده باشه ک هر روز صب ناشتا با یه قاشق آب جوشیده و خنک شده نصفش و قاطی میکردم و میدادم،خداروشکر با مصرف ۲دوره کامل خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همینه قرمزی مقعد علامت بارز و مختص آلرژیه آخه بعضت عدم تحمل لاکتوز یا رفلاکس تنها هم بچه هار ...

من خیلی کباب شدم،هنوزم اون روزا و شبا رو کابوس میبینم،ولی خدا خیر بده دکخر فرهمند نجاتم داد،بچه چند ماهه و خودم با افسردگی شدید بعد زایمان داشتیم نابود میشدیم