2777
2789
عنوان

کیابچشون حسایت به پروتئین گاوی داشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 32 پست
دکتر قرص امپرازول مخصوص نوزادان و کودکان کوچیک بهش داد و شیرخشک آنتی آلرژی اپتامیل پپتی وان و تو (تا ...

ممنونم عزیزم 

آره هرچیزی به پروتئین گاوی مربوط باشه بخوره بدنش قرمز میشه و رفلاکسش شدید میشه 

لبنیات نمیدیم بهش

حالا رفلاکسش کمتر شده نسبت به پارسال ولی بازم با ترس بهش غذا میده خواهرم

به زورم غذا و شیر میخوره اگه ولش کنیم هیچوقت هیچی نمیخوره درحدی که هرچیزی رو مزه میکنه قیافشو به هم میزنه😂

پسر منم حال عمومیش خوب بود ولی تو مدفوعش خون بود،پسر من لب ب شیرخشک نزد و مجبور شدم شیر خکدم و بدم و ...

عزیزم به خاطراین دفع خون کمخون نشد وقتی خون دفع میکرد بهم نمیریختی من دیگه شبوروزبرام نمونده حالم خیلی بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به خاطراین دفع خون کمخون نشد وقتی خون دفع میکرد بهم نمیریختی من دیگه شبوروزبرام نمونده حالم خی ...

نه ب لحاظ کمخونی مشکلی پیش نیومد خداروشکر،ولی وقتی خون دفع میکرد خودش خیلی اذیت میشد،منم واقعا میمردم و زنده میشدم،بدترین روزای عمرم بود،یه شب خون دفع کرد مقدارشم نسبت ب دفه های قبل بیشتر بود تازه پوشکش و عوض کرده بودم بخوابیم،صورت خودش از درد کبود شد منم مردم انگاروساعت یک شب بود تا صب بچم و بغل کردم و ذجه زدم،هیچ وقت یادم نمیره اون شب و،کلا دوران سختی بود برا منب ک زایمان سخت و طبیعی داشتم و بخاطر خونریزی زیاد افسردگی شدید بعد زایمانم داشتم،تازه تو شهر غربت ک مادرشوهر اینام هم قوزه بالا قوز بودن برام،ولی خدا خیر بده دکتر فرهمند و ،با ۱ دوره دارو ک گفت رفلاکس خفیف و پنهان داره،و رژیم غذایی پسرم خوب شد و تو یکسالگیش همه چیز میتونست بخوره،شما هم نگران نباش،تا یکسالگیش خوب میشه،کجا هستین؟اگر تهرانی ببرش پیش دکتر فرهمند

اصفهانم عزیزم اگزماهم میزد دفع خونش ازکی خوب شد؟

روی سرش پر شده بود از دونه ک توش آبکی بود و ب شدت میخارید،ومعذرت میخام دور مقعدش خیلی قرمز بود و با یک بار مدفوع پاش میسوخت،کلا تو اون دوره مدفوعش خیلی زود پاش و میسوزوند حتی اگ همون لحظه ک دفع میکرد پوشکش و باز میکردم باز میدیدم پاش سوخته،دوران سختی بود خلاصه

خوب شدنش هم همون موقع ک دارو گرفت و خودم برنامه رژیم گرفتم چند روز بعدش این علائم برطرف شد تا 10ماهگ ...

چه دارویی بهش میدادی دکترپسرمن گفت فقط رژیم اگه جواب ندادشیرخشک چندروزه بهش بیبی کرمیدم ولی بازم فایده نداره

رگه خون دیگه آخرین و شدیدترین مرحله آلرژیه

هرچیزی که لبنیات داره باید حذف بشه. حتی کیک و شیرینی بیسکوییت شکلات.

طبق تجربه خودم احتمالا به سویا و تخم مرغ و ماهی و گندم و ادویه جات مخصوصا وانیل و زعفران هم آلرژی داشته باشه.

واکنش پوستی هم میده؟ مثلا کهیر اگزما؟

اگر آره ببرش تست پوستی دکتر بگه به چیا آلرژی داره‌

تست پوستی فقط در مورد بچه هایی درسته که واکنش پوستی هم میدن

اخه بعضیا فقط واکنش گوارشی میدن بعضیا پوستی بعضیا هردو

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
رگه خون دیگه آخرین و شدیدترین مرحله آلرژیه هرچیزی که لبنیات داره باید حذف بشه. حتی کیک و شیرینی بیس ...

اره هردوتاشو داره یعنی الرژیش خیلی شدید؟🥺اخه من همه ایناروحذف کردم که 

چه دارویی بهش میدادی دکترپسرمن گفت فقط رژیم اگه جواب ندادشیرخشک چندروزه بهش بیبی کرمیدم ولی بازم فای ...

چندوقته پسرت اینطوره؟

ببین پسر من هرکار کردیم لب ب شیرخشک نزد برا همین من خودم یه رژیم خیلی سخت داشتم چون شیرخودم و میخورد،پسرم ختی ب آجیل هم حساسیت نشون داد چون دیر متوجه شده بودیم یه شب شام فسنجون خوردم فردلش اندازه ناخن انگشت دست خون دفع کرد درصورتی ک قبلا رگه خون بود،من کلا همه چیز و گذاشتم کنار و نزدیک ۲ماه فقط برنج خالی و بامرغی ک تو آب خالی با نمک پخته شده بود،فقط همین و خالی میخوردم،حتی از میوه ها چشمم ترسیده بود،دیگه لبنیات و انواع مشتقاتش ک اصلا ب هیچ وجه،هله هوله و آجیل و انواع شکلات و بیسکوئیت و گوشت قرمز و گوشت ماهی و میگو و حتی نوشابه و دلستر وآب میوه های بیرونی اینا هم اصلا تا چند ماه لب نزدم،میگم ک در کل فقط برنج و مرغ آب پز میخوردم با میوه های طبع سرد و سبزی خوردن،حتی گوجه و بادمجون اینا لب نمیزدم،خیلی دوران سختی بود ولی خداروشکر باهمین رعایت کردنم پسرم علائمش یه هفته ای قطع شد و خودشم یکسالگی دیگه تقریبا همه چیز میدادم بهش

شما هم اگر شیرخودت و میدی شدید باید رعایت کنی،اون موقع دکتر فرهمند بمن گفت چون روده بچه ملتهب شده ب همه چیز داره واکنش نشون میده و یه برنامه ک توش فقط برنج و مرغ آب پز بود داد گفت ۱۰روز فقط این و بخور بعدش فقط یک چیز ب برنامه اضافه کن و تا یک هفته صبرکن اگه دیدی بچه علائم نشون نداد بدون ب اون حساسیت نداره و ۱۰روز بعدش یک چیز دیگه برنامت اضافه کن،و اول از میوه ها و آجیل شروع کردم ب برنامه اضافه کردن و درآخر گوشت قرمز و لبنیات و اضافه کردم،البته چون من خیلی سختی کشیدم تا ۲ماه فقط مرغ آب پز بدون هیچ ادویه ای حتی زردچوبه و رب و برنج خوردم بعدش شروع کردم اضافه کردن ب برنامه ولی چون خیلی رعایت کرده بودم زود ب زود و چندتا چیز برنامه غذایی اضافه مبکردم و خداردشکر مشکلی نداشت،راستی اینم بگم اینکه چطور متوجه حساسیت بچه بشی دکتربمن گف اولین علامتش اینه ک دور مقعد بچه قرمز میشه من اگر چیزی میخوردم ک حساسیت نشون بده اولین علامتش دور مقعدش فردا ک دفع داشت قرمز میشد متوجه میشدم

سعی کردم برات کامل بنویسم عزیزم،بازم سوالی داشتی بپرس،ولی راه درمانش فقط و فقط پرهیز غذاییه،رفلاکس ن ...

پسرچهارروز دیگه چهارماهش میشه ازدوماهونیمگیش که بوداینجوری شد منم نزدیک بیست روزرژیم پایه گرفتم فقط برنج ومرغ ولی دوروز خون نبودبازبودشوهرم میگه بچه اگه مشکل داشت بیقراربود وقتی اینقدآروم چرا نگرانی خانواده شوهرم میگن بچه داری بلدنیستی هیچی نمیخوری که شیرداشته باشی واقعا کم اوردم دیگه نمیدونم چیکارکنم 

اره هردوتاشو داره یعنی الرژیش خیلی شدید؟🥺اخه من همه ایناروحذف کردم که 

بعضا تا دو هفته بعد قطع ماده آلرژن هم طول میکشه تا علائم رفع شه

اگر بالای یک ساله روزی یه سیسی سیتریزین بده بهش

منم دلم از دست آلرژی خونه. بچم دو سالو هم رد کرده هنوز رژیمه

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...