بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند سالشه بچتون؟من پسرم از موقع تولد رفلاکس شدید داشت و همچنین یبوست شدید (گاهی تا ده روز پی پی نمیکرد) دکتر براش دارو نوشت و شیرخشک مخصوص ، منم تا حدی رعایت کردم ولی خب شیش ماه بیشتر شیرخودمو ندادم یعنی هم شیرم کم بود هم خودش نخورد . تا یکسالش رژیم بود و بعدش دکترش گفت براش کم کم شیر گاو و لبنیات شروع کن. البته رفلاکسش تا شیش ماهگی خوب شد. دیگ بعد یکسالگیش هم الرژیش خوب شد.
پسر منم حال عمومیش خوب بود ولی تو مدفوعش خون بود،پسر من لب ب شیرخشک نزد و مجبور شدم شیر خکدم و بدم ولی هم خودم خیلی لاغر شدم هم پسرم زیاد وزن نگرفت،من اوایل رژیمم خیلی سخت و سفت بود در حدی ک میوه های خنک و فقط برنج با گوشت مرغ آب پز میخوردم ۹ماهه شد یکم شروع کردم هر هفته چندتا چیز اضافه کردم ب برنامه غذام و همون ۱۰ماهه اینا بود ک خوب شد،اگر تهرانی ببر پیش دکتر فرهمند،کارش عالیه،دکترای احمق دیر تشخیص دادن حساسیت پسر من و،برا همین خیلی شدید شد و تو مدفوعش قشنگ خون میومد و تو ۵ماهگی بخاطر همین حساسیت یک کیلو بچم کم کرد
ببخشید من خواهرزادم الان حدود دو سالشه و رفلاکسش هنوز کامل خوب نشده هزار تا دکتر بردینیش هرچیزی که خ ...
دکتر قرص امپرازول مخصوص نوزادان و کودکان کوچیک بهش داد و شیرخشک آنتی آلرژی اپتامیل پپتی وان و تو (تا شیش ماهگی وان و بعد تا یکسالگی تو) ، خب ما علاوه بر دارو و شیرخشک چندتا کار دیگ هم کردیم مثل شیب دار کردن تختش و بیست دقیقه نیمه نشسته نگه داشتن بعد از شیر دادن و اینا ،البته خواهرزاده شما دیگ دوسالشه و اینکارا لازم نیست. به پروتئین گاوی حساسیت داره یا مشکل دیگ هم داره؟ رژیم غذایی بدون لبنیات داره؟