2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم بیاید حاجت دارا دورهم باشیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سهیلام .خواهش میکنم منم دعا کن خدا ازدواجمو با خیر و صلاح خودش جور کنه خوشبخت شم ..منم دعاگوتم 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

میشع لطفا واسع منم دعا کنید ، زهرام 

خیلی خستم بخدا 

دلم میخواد ماشین بخریم

منم دعاتون میکنم

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

برای من هم دعا کن خیلی محتاج دعا هستم

امیدوارم شما هم حاجتتون روا بشه

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم

برا منم دعا کن فاطمه هستم 

برات صلوات فرستادم  و حمد خوندم

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
میشع لطفا واسع منم دعا کنید ، زهرام  خیلی خستم بخدا  دلم میخواد ماشین بخریم منم دعاتون ...

انشالله انشالله

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱