2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پمپ نگرفتم 😐 راه دیگه ای نداره؟

منم پمپ نداشتم ...خواهرشوهر داشت ...من ۷ ۸ ساعت بعد از عمل میخواستم برم دستشویی یه مقدار درد کشیدم ...بعدشم دکتر بهت مسکن میده شیاف میزنی تا ۱۰ روز دارو میخوری اذیت نمیشی ...نگران نباش اصلا بچه بیاد حواست کلی پرت میشه...خواستی بری بیمارستان باخودت قهوه ببر بعد از عمل بخوری...آب آناناس هم ببر 

من با دکترم راجب بهش حرف نزدم تو بیمارستان دولتی انجام میدن بیهوشیو؟ درد نداره یعنی؟

برای دولتی رو نمیدونم ولی اگه هشت ساعت قبلش چیزی نخوری اشکال ندارع بعدم پمپ درد همش چرته فقط شیاف ببر حتما

آب آناناس سنیچشو ببرم؟ نسکافه میخوام ببرم باخودم 

کمپوتشم خوبه آره سن ایچم خوبه نسکافه چندتا ببر هرچی بیشتر مایعات و قهوه بخوری زودتر از بدنت بی حسی خارج میشه 

گردنتم بلند نکن بعد از عمل

کمپوتشم خوبه آره سن ایچم خوبه نسکافه چندتا ببر هرچی بیشتر مایعات و قهوه بخوری زودتر از بدنت بی حسی خ ...

براشیر دادن بچه میگن بلند شو دیگ گردن تکون میخوره🥺🥺🥺

براشیر دادن بچه میگن بلند شو دیگ گردن تکون میخوره🥺🥺🥺

بچه رو همراهت میده بغلت همراهتم سینه رو میزاره دهنش، برای همینه همراه داری دیگه فقط گردنشو به چپ و راست میچرخونه بلند نمیکنی ...