2777
2789
عنوان

هی فک میکنم شوهرم با بچه درست میشه خدایا منو بکش دیگه😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 32 پست
اخه با سن ۱۹ سال چ پناهی دارم نه میزاره برم بیرون نه با دوستام حرف بزنم ازش متنفرم عوقم میاد ازش

من این تاپیکتونو تازه دیدم 

من میتونم حساب کنم‌ ( با حروف ابجد که ( ا ن عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم ) 

مفصل تر { اهورا مشکان ازدواج } رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم 

ملاک اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان هست اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره یعنی این عکس 

البته این اسکرین که گذاشتم برای برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ،،، هست که به نام پدر هم نیاز هست برای به دست آوردنِ پاقدمِ نام ( خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم ) برای بقیه ی محاسبات نام شخص و مادرش نیازه مثل همین نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ،،، یا محاسبات در سایت های اهورا مشکان ازدواج 

و * درجه ی دوستی زن و مرد ( اسم زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه اما ه آخر تلفظ نمیشه پس الاهه میشه الاهِ ( ابجد کبیر الاه را در میآوریم ) گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ابجد کبیر ری را در میاریم _ پژمان میشه مان _ پریچهر میشه ریهر _ ابوالفضل میشه ابُلفزل ( ابجد کبیر ابلفزل را در میاریم ) در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم ، علی میشه الی ، حسن میشه هسن ، فاطمه میشه فاتم ( ط ت تلفظ میشه و ه آخر تلفظ نمیشه پس فاطمه میشه فاتمِ ( ابجد کبیر فاتم را در میاریم) عالیه میشه آلی یِ ( ابجد کبیر آلیی را در مباوریم) عاطفه میشه آتفِ ( ابجد کبیر آتف را در میاریم ) ، ص و ث همون س تلفظ میشه ثریا میشه سریا ،،، 

در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به حسین میگن حوسِن ( ابجد کبیر هوسن را در میاریم ) به رباب میگن روباب ابجد کبیر روباب رو درمیاریم ، به رقیه میگن روقَّیَّ ( ابجد کبیر روقی رو در میاریم ) : اسم زن و مرد بدون نام مادرانشان را " آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود " به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را ÷ بر ۳ میکنیم باقیمانده اگر ۱ اومد : درجه ی دوستی خوب و عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند،

باقیمانده اگر ۲ اومد : درجه ی دوستی بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند ، 

باقیمانده اگر ۰ یا همون ۳ اومد : درجه ی دوستی زن و مرد متوسط است .

و * کیفیت زندگی زن و مرد " محاسبه ی ابن سینا "  بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه اما ه آخر تلفظ نمیشه پس الاهه میشه الاهِ ( ابجد کبیر الاه را در میآوریم ) اینم مثل توضیحاتِ درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود " است ( + ۷ میکنیم ) اسم زن و مرد را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را + عدد ۷ میکنیم‌ " عدد ۷ کلیدی است و باید حتما به کار رفته شود " سپس حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۹ میکنیم باقیمانده عددی بین ۱ تا ۹ است ۰ هم همون ۹ است . ( درجه ی دوستی زن و مرد و کیفیت زندگی زن و مرد در اهورا مشکان ازدواج " تیتری که در تاریخ ۲۰ اسفند ۸۹ ثبت شده " هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این چیه اصلا متوجه نشدم چی میگی میشه توضیح بدی❤️

در مورد حروف ابجد هست ( ابجد کبیر ، ابجد صغیر ، مخصوصا ابجد کبیر ) 

برای محاسبه ی قسمت و طالع : ستاره ی بخت با هم جفت هست یا نه طلاق میگیرند یا نه ؟ = اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را تقسیم بر عدد پنج میکنیم ( همون عکس زمینه صورتی که بهش میگن ستاره ی دوام " که بهش میگن محاسبه ی شیخ بهایی " = باقیمانده اگر ۱ و ۳ بیاد : ستاره ی بخت باهم جفت است و تا آخر باهم می مانند ،

باقیمانده اگر ۰ بیاد : قسمت ازدواج با یکدیگر را دارند اما یکی از خانواده ها راضی نیست و تا آخرِ ازدواج ۲ خانواده در حالت قهر به سر میبرند . 

باقیمانده اگر ۲ و ۴ بیاد : ستاره ی بخت باهم جفت نیست و تا آخر باهم نمی مانند . 

باقیمانده ۱ بیاد عالیه ، ۳ بیاد خوبه ، ۰ بیاد متوسطه ، ۲ بیاد بَده { طلاق توافقی یا فوت یکی از زوجین با دردسر کمتر  ، ۴ بیاد خیلی بَده { طلاق با جنگ و دعوا یا فوت یکی از زوجین با دردسر زیاد یا بی پایان } 

اما نباید فقط به ÷ بر ۵ اکتفا کرد { برخی دخترکان اونقدر شیفته ی طرف میشه که فقط تقسیم بر عدد پنج رو انجام { و بقیه رو رها میکنه یا اصلا بلد نیست که انجام بده یا نمیدونه } میده و بعد ازدواج میکنه و اون ازدواج به متارکه میرسه بعد میگه ما که خوب بودیم چرا جدا شدیم بعد میره دنبال طلسم محبت و دعاهای محبت که ای وای شوهرمو ازم گرفتن } { البته بگم عقد در روز قمر در عقرب یا روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن انجام بشه " ایام نحس " هم باعث طلاق و جدایی میشه " و حتی آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی گفته من تعجب میکنم از برخی محضرداران که به ایام قمر در عقرب توجه نمیکنن و خطبه ی عقد رو جاری میکنن باید قوه ی قضاییه پیگیری کنه تا عقد در ایام قمر انجام نشه تا زوجین بعدا دردیر طلاق نکشن " 

باید علاوه بر ÷ بر ۵ = 

لوح اختلاط : اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را + عدد ۳۲ میکنیم حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۹ میکنیم باقیمانده اگر عدد زوج اومد اختلاط صورت بگیرد اگر عدد فرد اومد اختلاط صورت نگیرد . " اختلاط یعنی خلوت کردن و نزدیکی کردن یا با هم جفت شدن و ..." 

ستاره ی عشق : که با ابجد صغیر حساب میشه : اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد صغیر در می آوریم حاصلجمع را + عدد ۴۰ میکنیم حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۳۰ میکنیم باقیمانده اگر در لوح وصال باشد ادامه ی عشق میسر است و اگر باقیمانده در لوح فراق باشد خواه ناخواه به متارکه برسد 

و (( * کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود * و درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود ))