شوهرم بد اخلاق و بد دهن و بد اخلاقه رفیق بازه ۱ ثانیه خونه نمیمونه بیکاره فقط پی عشق حال خودشه جلو جاری هام برادر شوهرام همیشه تحقیرم میکنه برا کوچیک ترین چیزی داد میزنه مثلا بگه ۱ لیوان آب بیار دیر بیارم میگه هوووو نیوردی شروع میکنه فوش دادن جلو بقیه شبا خونه نمیمونه الان رفته بیرون ساعت ۱ ۲ پیش رفیقاش میاد چکار کنم نمیتونم جدا شم خانوادم خوب نیست فکر خودکشی میاد تو سرم از خودم بیزارم بهش زنگ،بزنم ؟
اخه با سن ۱۹ سال چ پناهی دارم نه میزاره برم بیرون نه با دوستام حرف بزنم ازش متنفرم عوقم میاد ازش
میش درخواست بدم قبول کنی حرف بزنیم؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بچه نیار دوست نمیشه مرد رفیق باز باید سرش به سنگ بخوره تا رفیق بازی از سرش بگذره منم درگیرم خیلی بده بد دهن بی ادب اهل همه چی هم هستن خونه هم بند نمیشن مسافرتشون با دوستاشونه باغ رفتن با دوستا ویلا با دوستا بیچاره خانوما
واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶ ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده