2777
2789
عنوان

بهم کمک کنید خسته شدم 🥺

53 بازدید | 3 پست

سلام بیایید بگید چیکار کنم ؟ 

الان ده ساله ازدواج کردیم همه پولامون تو بورس رفت ما موندیم و کلی قرض ...بعد سه سال هنوز نتونستیم خودمون پیدا کنیم به زور کرایه خونه و خرج خودرو خوراکمون رو پیدا میکنیم گاهی هم نه ....به همه دوستام و هم سن و سالام وفامیلها که نگا میکنم همشون خونه زندگی خوبی دارن من اصلا از کیفیت زندگیم راضی نیستم یه ماشین درب و داغون...یه خونه اجاره ای ....

ماهی حتی صد تومن هم شوهرم پول نمیده یعنی ندارد ...گاهی هم از من قرض میگیره حتی ...منم پدر مادرم کمک میکنن....دیگه به چی این زندگی دل خوش کنم ؟ 

موقع ازدواج به شوهرم علاقه داشتم ولی عاشق نبودم که الان بخام تحمل کنم این وضع زندگیم حتی اون یذره علاقه رو هم از بین برده یه بچه هم دارم ولی خیلی افسرده شدم ...می‌خوام خودم یکاری شروع کنم ولی نه سرمایه دارم و میترسم موفق نشم ....شما شغلی میشناسید که بتونم تو خونه انجام بدم ...؟ خیلی نیاز دارم یه درآمد جزعی داشته باشم حداقل دو سه تومن ....😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805