2777
2789
عنوان

از دست دختر سه سالم دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 45 پست
ینی حتی میرم دسشویی میاد پشت در گریه میکنه ک بیا بیرون منو برا چی تنها گذاشتی. یا مثلا میخایم غذا بخ ...

خب عزیزم تقریبا همه بچه ها همینن مدام باید توضیح بدی تا یاد بگیره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چیزای که گفتی تو پسر من هم بود خداروشکر کم کم خوب شد واینکه اینجور بچه ها معمولا خیلی باهوش هستن ...

دقیقا. دختر منم فوق العاده باهوشه برا همین میبرم مشاور یا روانشناس کودک میگن ن این بچه مشکلی نداره شما نیاز ب استراحت دارید. مسئله اینجاس من بشدت با حوصله باهاش سعی میکنم برخورد کنم اما انگار بچم بیشتر از این موضوع سواستفاده میکنه بخدا ب ی عمقی از فاجعه رسیدم ک هر کی میاد خونمون دلش ب حالم میسوزه 

😐 چطور ندیده و نشناخته میگین ایشون مقصرن؟  بچه لجباز و بدقلق ندیدی؟

عزیزم ایشون بیراه هم نمیگه 

هیچ بچه ای از بدو تولد لجباز نیست اصلا لجبازی ویژگی ای نیست که بگیم همه بچه ها دارن بچه در وهله اول قبل از اینکه از حالت عادی خارج بشه فقط روی خواسته‌هاش پافشاری می‌کنه همین و این ممکنه به طرق مختلفی هم اتفاق بیفته یکی گریه کنه یکی جیغ بزنه یکی هی تکرار کنه و..  ، این اسمش لجبازی نیست فقط داره تلاش می‌کنه به چیزایی که میخواد برسه 

والد اگر باهاش درست برخورد کنه نیاز پشت رفتار رو بسنجه و با خواسته بچه به شکل سالمی برخورد کنه هم قاطع رفتار کنه هم آگاه ، بچه ممکنه هرگز لجبازی رو حتی تجربه هم نکنه

والدین با رفتارشون عموما لجبازی رو به بچه آموزش میدن بدون اینکه بدونن خودشون هم دارن با بچه لج میکنن

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دقیقا. دختر منم فوق العاده باهوشه برا همین میبرم مشاور یا روانشناس کودک میگن ن این بچه مشکلی نداره ش ...

من احساس میکنم جذبه و جدیت شما کمه....

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
دقیقا. دختر منم فوق العاده باهوشه برا همین میبرم مشاور یا روانشناس کودک میگن ن این بچه مشکلی نداره ش ...

سعی کن کلاس ژیمناستیک یا نقاشی، سفال یا هر کلاس خوب دیگه ای که اطرافتون هست ببریش، البته فکر نکن می بریش کلاس می توانی برگردی خونه نه همونجا تا یه مدت طولانی باید بمونی تا عادت کنه کم کم خوب میشه اینجوری می توانی استعداد ش رو بسنجی  تا بعد ها تو اون زمینه رشد بیشتری داشته باشه

ببین یکی از دلایلی ک بچه نصف شب پامیشه گریه میکنه میدونستی تنش و فشاره  در طول روز سرش داد زدی ...

ن ن عزیزم مثلا ی چند روز گوشش درد میکرد نصف شب پامیشد ولی نمیگفت گوشش درد میکنه بخدا از یک و نیم شروع میکرد فقط گریه میکرد تا چهار چهار و نیم. کاملا هم حرف میزنه ها نیس ک بلد نباشه حرف بزنه. بعد من پامیشدم دسشویی میبردمش فک میکردم جیش داره جیش نداشت فک میکردم حالت تهوعی چیزی داره عرق نعنا میدادمش میدیدم باز گریش تموم نمیشه میگفتم مامان بگو کجات درد میکنه دست و پات درد میکنه جیغ میزد فقط میگف نمیتونم ساکت باشم. توی طول روز هم درد نداشت ک بگم خریت از طرف من بوده کوتاهی میکردم ولی ی کلمه حرف نمیزد ک مامان گوشم درد میکنه آخر ساعت چهار صب من با دیفن هیدرامین خوابش میکردم بخدا بعد از سه شب گف گوشم درد میکنه من دردشو فهمیدم

ن ن عزیزم مثلا ی چند روز گوشش درد میکرد نصف شب پامیشد ولی نمیگفت گوشش درد میکنه بخدا از یک و نیم شرو ...

خیلی توقعت از بچه سه ساله زیاده واقعا چیزایی که میگی اصلا مسایل بحرانی ای نیستن این تویی که آگاهیت خیلی کمه 

بچه واقعا نمیتونه درد رو دقیقا توی بدنش شناسایی کنه تو باید اینو براش جا بندازی و طی روز که درد نداره ازش بپرسی به بدنش دست بزنی جاهای مختلف رو ازش بپرسی تا بگه

بهش بگی تا از کلمه ها استفاده نکنی من متوجه نمیشم مشکلت چیه امشب به بدنت توجه کن ببین کجات درد می‌کنه 

یا یه کاغذ بردار یه بچه رو بکش که داره گریه می‌کنه از دخترت بپرس به نظرت دوستت واسه چی گریه میکنه؟ جاییش درد می‌کنه ؟ کجاش درد می‌کنه بچه میگه باید با ادبیات خود بچه باهاش حرف بزنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
سعی کن کلاس ژیمناستیک یا نقاشی، سفال یا هر کلاس خوب دیگه ای که اطرافتون هست ببریش، البته فکر نکن می ...

بخاطر سنش هیچ کلاسی ثبت نامش نمیکردن تا الان‌. اما برای تخلیه انرژیش من همیشه پارک و خانه بازی میرمش. نمیدونم مفهوم حرفمو میرسونم یا ن. از این شلوغیاش و زبون نفهمیاش از اینا خسته شدم...

خیلی توقعت از بچه سه ساله زیاده واقعا چیزایی که میگی اصلا مسایل بحرانی ای نیستن این تویی که آگاهیت خ ...

کاش چند بار بچه منو دیده بودید بعد این کامنت رو برام مبزاشتین😔. بخدا شاید باورتون نشه بچه من فوق العاده باهوشه کاملا هم مفهوم درد مریض شدن اینکه کجات درد میکنه اینکه مامان مثلا حالم داره بد میشه باید برم سرویس اینکه مامان گلوم درد میکنه اینکه مامان پشه پامو زده مامان خصوصیم کثیفه باید بشورمش. تمام اینا رو میفهمه و ب راحتی بیان میکنه حتی خودش پماد میاره ک الان پشه زده باید پماد بزن خوب شه الان مریضم باید دارو بخورم خوب شه و... اما وقتی میفته سر لجاجت دیگه ول کن نیس

بخاطر سنش هیچ کلاسی ثبت نامش نمیکردن تا الان‌. اما برای تخلیه انرژیش من همیشه پارک و خانه بازی میرمش ...

میدونم چی می گی ادم یه وقت های کم میاره اما وقتی جایی بزاریشکلاس لا اقل چند ساعت فکرت ازاد تر هست و بچه ها یاد میگیرن طبق قانون کلاس رفتار کنن، بعد هم باتشویق و جایزه باید قانو مند شون کرد جوری که شرطی نش  

من میگم حیغ میزنی صداتو نمیشنوم وقتی اروم گفتی جوابتو میدم...بعد اروم میگه

نه بابا پسر من لجباز تر از این حرفاست 

البته لین راه هم رفتم ولی ۵ بار دیگه جیغ میزنه بعد آروم میگه 

منم همش استرس همسایه هارو‌دارم 

یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که میخواد همه رو خودش مدیریت کنه ، با قانون من بازی کنید ، من صحبت میکنم همه سکوت کنن مثلا تو جمع مهمانی ۱۰ نفره ، نمیدونم واقعا چکار کنم دیگه 🙁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید