2777
2789
ممنونم عزیزم پسرمن هنوز غذای میکس میخوره همش خودمو سرزنش میکنم نکنه ازونه

سعی کن کم کم غذاهارو سفت بهش بده.

برنج کته کن بده بخوره.

از آجیل و دانه ها غافل نشو.

آبنبات چوبی خیلی خوبه.

عضلات فک رو تقویت میکنه.

آب دهنش چجوره؟کوچیک بود آب دهنش زیاد بود؟

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا وقتی تشنشه چجور بهت میفهمونه؟ گفتار درمان اولی که میبردم میگفت گریه هم کرد بهش آب ندم تا بگه آ ...

میره پای آب سرد کن یخچال هی اشاره میکنه هی خودمو میزنم اون راه داد میزنه عب عب یعنی آب بعد میگم عه آب میخاستی بهش میدم

گاهی هم لج میکنه نمیگه فقط اشاره میکنه بده منم میدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
الان مثلا مامان بابا دادا  عده(بده) پرش(پریدن)  یخ(بستنی اب یخ سرما یخمک) هاپ هاپ  جی ...

چون رفت و آمد داری و کلمه میگه نگرانش نباش.

فقط زیاد باهاش کار کن.

کتاب بگیر نشونش بده.این مثلا خورشیدِ این درخته.

سعی کن کم کم غذاهارو سفت بهش بده. برنج کته کن بده بخوره. از آجیل و دانه ها غافل نشو. آبنبات چوبی ...

قبول نمیکنه عوق میزنه گریه میکنه بالا میاره

واقعا غذا نخوردنش شده معظل

همون میکسم با سرنگ میدم تنها چیزی ک راحت میخوره بدون میکس توت فرنگیه

اب نبات زیاد میخرم ولی نهایت دوتا لیس میزنه و پرت میکنه

اره اب دهنشم زیاد بود

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
چون رفت و آمد داری و کلمه میگه نگرانش نباش. فقط زیاد باهاش کار کن. کتاب بگیر نشونش بده.این مثلا خو ...

اره اینم راهه خوبیه

کلماتشو فقط من میفهمم بسکه نافهومه

میره پای آب سرد کن یخچال هی اشاره میکنه هی خودمو میزنم اون راه داد میزنه عب عب یعنی آب بعد میگم عه آ ...

آفرین هی ازش بپرس چی میخوای مامان.آخه من نمیدونم تو باید برام بگی.سیب بدم؟موز بدم؟

خسته اش کن تا حرف بزنه.

پزشک خانوادگی ما میگفت در خصوص دخترا باید نگران بود چون وقتی دنیا میان مغزشون کامله ولی پسرا در سالهای اول تازه مغزشون رشد میکنه بخاطر همین بلوغ دخترا زودتره.

میگفت پسرا تا ۵ سال هم جا داره که درست حرف نزنن.

آفرین هی ازش بپرس چی میخوای مامان.آخه من نمیدونم تو باید برام بگی.سیب بدم؟موز بدم؟ خسته اش کن تا حر ...

اوف

ممنون از توضیحاتت

واقعا بچه ادمو پیرمیکنه

قبول نمیکنه عوق میزنه گریه میکنه بالا میاره واقعا غذا نخوردنش شده معظل همون میکسم با سرنگ میدم تنه ...

اوضاع بد شد که.

از فردا انشالله اول تغذیه اش رو اصلاح کن بعد به گفتارش برس.

نون خالی میخوره؟اگه غذا نخورد نون بهش بده که معده اش پر بشه.

ولی همیشه بذار گرسنه بشه حسابی،بعد بهش غذا بده.

اوضاع بد شد که. از فردا انشالله اول تغذیه اش رو اصلاح کن بعد به گفتارش برس. نون خالی میخوره؟اگه غذ ...

ن نون نمیخوره

بخدا از۶ماهگی نون میدادم دستش ولی نخورد

بشدت بدغذاس هیچی دوس نداره 

بدبختی اخه خودمم مشکل دارم اصلا دلم طاقت نمیاره هیچی ندم

هی خودمو میخورم و نابود میکنم 

یبار ۶ساعت فقط دوام اوردم ک قرمه سبزی رو نیمه میکس بدم ک نخورد و مقاومت کرد منم میکس کردم😢

ن نون نمیخوره بخدا از۶ماهگی نون میدادم دستش ولی نخورد بشدت بدغذاس هیچی دوس نداره  بدبختی اخه ...

نگران نباش ولی دوسال دیگه زیاده عزیزم.

تا کی مگه میشه اینجوری غذا بدی بهش.عادته ترکش بده.

بلع و جویدن خیلی مهمه.هم تو گفتار هم سفت شدن معده.

دختر یکی از اقوام اینجوری بود رفته رفته درستش کرد مادرش.

اون روز پلوکنگری میخورد😅

یادم اومد مادرش میخوابوندش دست و پاشو میگرفت غذای میکس میداد بهش.

بارهای بار گلاب به روت بالا میاورد این دختر بخاطر بدغذاییش.

نگران نباش ولی دوسال دیگه زیاده عزیزم. تا کی مگه میشه اینجوری غذا بدی بهش.عادته ترکش بده. بلع و جو ...

یا خدااا مادرش عجب جلادی بوده😅😅😅

کاش میشد یه قرص بود میخوردم بیخیال همههه چییی میشدمم

و ولش میکردم

میدونم همش مقصر منم ک دنبالش میددن

یا خدااا مادرش عجب جلادی بوده😅😅😅 کاش میشد یه قرص بود میخوردم بیخیال همههه چییی میشدمم و ولش میک ...

🤭آخه شیر خشک هم نمیخورد یادمه ۷ ماهش بود فک کنم ۵ کیلو بود.

قندش میوفتاد.

انشالله برنامه بریز درست کن تغذیه ی گل پسرت رو.