2777
2789

گناه کبیرس که بخشیده نمیشه نمیگم که قبح کارنریزه فقط بدونین خیانت نکردم خودم همینجوریش به خاطر ریسک ازمایشم هرروزالتماس میکنم بچم سالم باشه حالابااین کارم خاک توسرم همش حس میکنم دبگه خدانگاهم نمیکنه میشه بادلای پاکتون دعاکنیدخدابه بچم رحم کنه خاک توسرم هورمونام قاطی کردو کاربیخودکردم لطفاتاپیکونترکونید لطفا فقط دعاکنید خداببخشه وبه بچه بچم رحم کن

کاربرسال ۹۸

نگران نباش توبه کردی خداهم مهربونه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش توبه کردی خداهم مهربونه

خیلی حالم بده چجوری ازخدابخوام منوببخشه و به بچم رحم کنه همینجوریش ریسک سندروم داره دیگه بدتر حس میکنم خدا دیگه نگاهمم نمیکنم

کاربرسال ۹۸
خیلی حالم بده چجوری ازخدابخوام منوببخشه و به بچم رحم کنه همینجوریش ریسک سندروم داره دیگه بدتر حس میک ...

اوووووو حالا انگار چیشده همین ک پشیمونی کافیه درسته کاره اشتباهیه ولی پشیمونی از گناه خودش از توبه جلوترع