2777
2789

کیک چای اشپزخونه کوچیک من از گوگل ببین فیلمه خیلیم‌خوشمز میشه و پف میکنه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳تا تخم مرغ رو با یه لیوان شکر آنقدر هم بزن تا کرمی رنگ بشه و حباب بیاد روش 

یه لیوان آرد و یه قاشق چایخوری بکینگ پودر و یه قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو ۳بار الک کن نصف لیوان روغن مایع بریز تو مواد مایعی کیکت با ۹قاشق آب یا شیر( به ازای هر تخم مرغ ۳قاشق آب یا شیر) بعد مواد پودری رو طی چند مرحله به مایع اضافه کن 

کف قابلمه نچسب رو با فرچه یا دستمال کاغذی چرب کن مواد کیکت رو دورانی بریز توش که گنبدی نشه بعد قابلمه رو چندبار آروم بکوب روی زمین تا حباب تو کیکت نباشه دم کنی بزار در قابلمه

بزارش رو حرارت کم تا ۱ساعت بپزه و اینکه تا ۴۰دیقه اصلا در قابلمه رو باز نکن 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
۳تا تخم مرغ رو با یه لیوان شکر آنقدر هم بزن تا کرمی رنگ بشه و حباب بیاد روش  یه لیوان آرد و یه ...

مرسی عزیزدلم 

وانیل نریزم

یکی گفت زعفرون هم بریزی خوشمزه میشه شما تست کردی؟

در مسیر کاهش وزن😍💪وزن اولیه:97 وزن الان:۸۹ هدف:۸۵
۳تا تخم مرغ رو با یه لیوان شکر آنقدر هم بزن تا کرمی رنگ بشه و حباب بیاد روش  یه لیوان آرد و یه ...

یک لیوان آرد کم نیست؟

در مسیر کاهش وزن😍💪وزن اولیه:97 وزن الان:۸۹ هدف:۸۵
مرسی عزیزدلم  وانیل نریزم یکی گفت زعفرون هم بریزی خوشمزه میشه شما تست کردی؟

وآنیلی هم میخوای بریز 

زعفرون توی کیک ساده نه شکلاتی 

یه لیوان آرد میشه ۶قاشق تو میتونی ۸قاشق بریزی 

بعد کیکت تا وقتی داغه سس شکلات بریز روش خیلی خوب میشه 

سس شکلات هم میتونی با یه لیوان آب و پود کاکائو و شکر و یکم روغن درست کنی البته اون باید سرد باشه چون اگه داغ باشه کیک خمیر میشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..