۳تا تخم مرغ رو با یه لیوان شکر آنقدر هم بزن تا کرمی رنگ بشه و حباب بیاد روش
یه لیوان آرد و یه قاشق چایخوری بکینگ پودر و یه قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو ۳بار الک کن نصف لیوان روغن مایع بریز تو مواد مایعی کیکت با ۹قاشق آب یا شیر( به ازای هر تخم مرغ ۳قاشق آب یا شیر) بعد مواد پودری رو طی چند مرحله به مایع اضافه کن
کف قابلمه نچسب رو با فرچه یا دستمال کاغذی چرب کن مواد کیکت رو دورانی بریز توش که گنبدی نشه بعد قابلمه رو چندبار آروم بکوب روی زمین تا حباب تو کیکت نباشه دم کنی بزار در قابلمه
بزارش رو حرارت کم تا ۱ساعت بپزه و اینکه تا ۴۰دیقه اصلا در قابلمه رو باز نکن