2777
2789
حس میکنم شما دلتنگ و دلواپس و نگران هستین نگران نباشید افکار منفی رو دور کنید  ایندتون خیلی ر ...

عزیزم میشه برای منم بگین راجب ایندم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درمورد منم بگو

اخر رابطمون چیه؟

بلاتکلیفی کلافم کرده

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
حس میکنم شما دلتنگ و دلواپس و نگران هستین نگران نباشید افکار منفی رو دور کنید  ایندتون خیلی ر ...

لطفا برای من و آینده نزدیکم میگید؟

ذهنم درگیره

کلا چی درباره ام میتونید بگید

آرزوهاتون به نیکی

عزیزدلم میشه لطف کنی جواب بدی

میخوام بدونم کری ک دنبالشیم وجبزی ک میخوایم رو بدست میاریم میشه؟اوضاعمون تغییرمیکنه

وبچه اولم پسر هست یادختر

عشقم میشه منم بگی

اقای متین دلتنگ مهدیه هست💜💜💜💜

به مهدیه فکر میکنه 💜💜💜💜

کی بازگشت داره۰💜💜💜💜

💜💜💜💜💜

کورد از سنندج