2777
2789
انصافا برکتش رو پیش پیش آورد

حالا فکر کنید اگه خونواده های دیگه هم با تشویق شما اینکارو کنن چجوری چشمه های برکت جاری میشه تو خونتون 😍😍😍

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
بله، چرا باید فرزندان ضعیفی بدنیا بیاریم که طبیعت نمیخوادش

افرین دقیقا

بعدشم خیلیا میگن پرورشگاه چون ما شرایطشو نداریم به راحتی بچه رو نمیده

خب خوب کاری میکنه

اگه کسی سوپیشینه ای داره اگه نمیتونه یه خونه داشته باشه اگه اعتیاد داره خب اصن چه اصراری به بچه دار شدن و تکثیر نسل داره؟؟؟ چرا باید یه بچه بی گناه رو وارد بدبختیاشون کنن

اگه ما تو این مورد عقل رو به کار نگیریم بگیم غریز‌ست پس فرقمون با حیوانات چیه ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا فکر کنید اگه خونواده های دیگه هم با تشویق شما اینکارو کنن چجوری چشمه های برکت جاری میشه تو خونت ...

انشا.. شما هم میتونید در این خیر و برکت سهیم باشین. با معرفی من بهشون، میخوام اون روال اشتباهی که خانواده ها فکر میکنن هست رو از بین ببریم. اینقدر روند فرزندخواندگی راحته که من دلم میخواد بعد از بزرگ شدن پسرم یه دختر بزرگسال به فرزندی بپذیریم

افرین دقیقا بعدشم خیلیا میگن پرورشگاه چون ما شرایطشو نداریم به راحتی بچه رو نمیده خب خوب کاری میکن ...

دقیقاا. اما بهزیستی خیلی سخت نمیگیره. مثلا قبلا باید نصف منزل به نام کودک میشد اما الان اینطوری نیست.

فرزندی که والدین مستاجر داشته باشه بهتر از زندگی در بهزیستی میدونه. 

انشا.. شما هم میتونید در این خیر و برکت سهیم باشین. با معرفی من بهشون، میخوام اون روال اشتباهی که خا ...

حتمااااا من که همه توانمو دارم میزارم ولی انقدر میگن ما نمیتونم به بچه ای که از خون ما نیست حس داشته باشیم چمیدونم ما میخوایم ثمره عشق خودمونو داشته باشیم واقعا میمونم چی بگم

انگار بدشون میاد بچه رو حاضر آماده بدون درد و خونریزی ببرن😐😐😐

دقیقاا. اما بهزیستی خیلی سخت نمیگیره. مثلا قبلا باید نصف منزل به نام کودک میشد اما الان اینطوری نیست ...

خب پس دیگه بهونشون چیه😐

حتمااااا من که همه توانمو دارم میزارم ولی انقدر میگن ما نمیتونم به بچه ای که از خون ما نیست حس داشته ...

روزی که من پسرم رو دیدم، انگار خودم زایمان کردم ، بچم رو آوردن دیدم. اصلا فرقی با فرزند زیستی نداره

مبارک باشه 😍❤

اگر ببینن خیلی از نابارورها، سراغ این راه میرن، برای اونا هم عادی میشه و تشویق به رفتن میشن. 

من کلی مطلب تو صفحه اینستاگرام گذاشتم. هرکی خواست بگه بهش صفحه رپ میدم بره ببینه.

مثلا من ۹ ماه مرخصی زایمان گرفتم. بدون اینکه زایمان کنم.چون پسرم نیاز به مراقبت داشت

حتما، پسرم ۵ ماهه بود که پاش رو روی تخمای چشمون گذاشت

چقدر خدا دوستش داشته که شما مامانش شدی

چقدر اصطلاحتتون هم قشنگ و دلنشین بود خیلی خوشم اومد 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چقدر خدا دوستش داشته که شما مامانش شدی چقدر اصطلاحتتون هم قشنگ و دلنشین بود خیلی خوشم اومد 

عزیرزمی، ما هم خیللی خوش شانس بودیم خدا راه رو نشونمون داد، پسرمون رو نصیبمون کرد. یک نعمت بزرگ داد که باید بهش تا میتونیم خدمت کنیم

تو کشورهای دیگه مردم علیرغم اینکه خودشون چندتا بچع دارن بازم از پرورشگاه بچه میارن  ولی تو کشو ...

ببین هستن آدمهایی که با وجود بچه زیستی بچه غیرزیستی هم دارن. من تو اینستا میشناسمشون. هممون داریم فرهنگسازی میکنیم تا بچه ای در بهزیستی نمونه و از محبت والدین برخوردار بشه