2777
2789
عنوان

باردارم تازه یک‌ماهه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکوکه ب سقط عزیزم فک کنم ساک بارداری خالیه چقد خونسردی برو پیش دکتر

چکار کنم تو دوهفته گذشته دوبار آزمایش خون رفتم یبار متخصص رفتم سه بار سونو بعدم دوست دارم بیوفته شرایطش ندارم

اخه الان خونریزی دارم😭😭😭😭دکترم امروز رفتم هیچچچچییی نگفت 😭😭😭😭😭😭

چند تا دکتر دیگه هم برو دو تا از آشناهام از اول خونریزی داشتن الان یکیشون زایمانشون نزدیک یکی هم استراحت مطلق نمیدونم هفته های اول شیاف میدن یا ن احتمالا امپول چیزی باید داشته باشه

پس این خونریزی چیع؟ینی ممکنه بچه سالم باشه؟ اصلا باردار بودممم؟امروز سونو گرفت هیچی نگفت  قلب ...

اونا هم از اول خونریزی داشتن همش شیاف استفاده میکنن تا جلوش بگیرن فکر کنم آشنامون چقدر گریه میکرد سقط میشه خدا رو شکر چیزی نشد ی ماه دیگه زایمانشه

چند تا دکتر دیگه هم برو دو تا از آشناهام از اول خونریزی داشتن الان یکیشون زایمانشون نزدیک یکی هم است ...

اخه من گفت ساک مشخص نیست 

میدونی اخرین پریودیم ۱ فروردین بوده 

تا امروز ۵ اردیبهشت پریود شدم😭😭😭😭

امیدت ب خدا باشه ان شالله هر چی ب صلاح و مصلحت هست همون بشه ❤️

ممنونم انشالله 

اخه میترسم باردار بوده باشم چون از پله بالا پایین رفتم یه بار اونم چندطبقه 

میترسم واسه پله سقط شده باشه😭😭😭😭

سقط عمد حساب میشه اگ بادار بوده باشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭ای خدا چقد خوشحال بودم وای خدا