2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

115 بازدید | 27 پست

سلام وضعیتتون چطوره؟

من رفتم بهداشت بهم گفتن دیگه قرص ضد حالت تهوع ممنوع شده چون میگن تاثیر بد میزاره روی جنین

ولی خب من دکتر زنان که رفته بودم قرص B۶بهم داد و من فقط وقتایی ک حالم خییلی بده یکی میخورم حس میکنم حالت تهوعم کمتره...

شما حالت تهوعتون تا چند هفته بود ؟الان وضعیتتون چطوره؟؟

سلام عزیزم مبارکه

من تا ۱۳ هفته تهوع شدید داشتم الان چند روز یه بار سراغم میاد و خیلی کم شده

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم من گاهی دمیترون میخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

دو هفته دیگه بچم بدنیا میاد. تهوع ام کمتر شده ولی تموم نه

قرص ب 6 رو دکتر منم گفت مشکل نداره

اما ضد تهوع های دیگه رو گفت ممنوعه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

من هیچ دارویی مصرف نکردم فقط لیموی تازه بو میکردم و میخوردم یه کم بهتر میشدم 

کباب گوشت هم عالیه یه شب خوردم تا صبح راحت خوابیدم 

بستگی به خودت داره ببین چی اذیتت می‌کنه چی خوبه واست 

من غذاهای چرب و شیرین حالمو بد میکرد

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 

من داغونم الانم زیرجام از دلدرد و تهوع 

غذا نمیتونم بخورم بعد کلی گشنگیم بخورم باز دلدرد و معده درد

منکه دمیترون داد دکتر بهم ولی چون تاثیر زیادی نداشت خودم نمیخورم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
سلام عزیزم مبارکه من تا ۱۳ هفته تهوع شدید داشتم الان چند روز یه بار سراغم میاد و خیلی کم شده

بسلامتی عزیزم ان شاالله وضعیتت بهتر شه

من صبح ها داااغونم تا ظهر ...غذا ک هیچ نمیتونم درست کنم

تو ناهار شامت رو کسی درست میکنه یا نه؟

دکتر متخصص اگه داده بخور. خیلی وقت ها اگر دکتر تشخیص  بده که به خاطر حالت تهوع ممکنه وضعیت روانی و آرامشت بهم بخوره یا مواد غذایی کافی به خودت و بچه نرسه که ضررشون از قرص بیشتره قرص رو تجویز میکنه. درسش رو خونده. بیسکوییت ترد یا نون نازک خشک ها هم خوبه داشته باش تو خانه. 

دکتر من که دارو میداد البته اثر هم نداشت دکترمم فوق تخصصه و با سواده چون عضو هیئت علمی دانشگاهه من ...

اره حتما برو پرونده برات درست کنن ک نی نی که بدنیا اومد بری اونجا واکسن هاشو بزنن وزن بچه کلا همه چی با اوناست دیگه

بسلامتی عزیزم ان شاالله وضعیتت بهتر شه من صبح ها داااغونم تا ظهر ...غذا ک هیچ نمیتونم درست کنم تو ...

سلامت باشی گلم 

نه اصلا عزیزم از اول بارداری خودم درست کردم الان که حالم بهتر شده هرچی هوس میکنم واسه خودم درست میکنم ولی چون شوهرم نمیخوره واسه اونم غذای جدا درست میکنم

2810