2777
2789
عنوان

فرهنگیان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 31 پست
انتخاب رشته فرهنگیان اینطوریه که هر کس بیشترین شانس قبولی رو در بوم خودش که الان شهرستان هس داره یک ...

نه نه من دانشگاه فرهنگیان منظورم بود می‌خوام تو تهران درس بخونم نه محل خدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهر خودمو مثال می‌زنم . ما مرکز استانیم. من اگه فرهنگیان بخوام باید برم دانشگاه فرهنگیان شهر خودم. ...

من شنیدم محل خدمت تو استان خودته اما محل تحصیل می‌تونه هرجا باشه 

نه نه من دانشگاه فرهنگیان منظورم بود می‌خوام تو تهران درس بخونم نه محل خدمتم

اون مربوط میشه به اینکه کد رشته های شهرستان شما دانشگاهش کجا باشه ما خراسانی بچه‌هاشون شمال میخونن

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏
اون مربوط میشه به اینکه کد رشته های شهرستان شما دانشگاهش کجا باشه ما خراسانی بچه‌هاشون شمال میخونن

حداقل اگه میدونید  بگید کدوم  دانشگاه های استان بالای شیش هفت هزار رتبه دانشجو پذیرش میکنن

حداقل اگه میدونید  بگید کدوم  دانشگاه های استان بالای شیش هفت هزار رتبه دانشجو پذیرش میکنن

رتبه قبولی بیشتر به رشته مربوط میشه ابتدایی طرفدار کمتری داده و راحت تر قبول میشن آخرش دیکه نیازهای ویژه میشه که شانس قبولی بیشتره ولی این شغل کار هر کسی نیس

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏
مرسی پس یعنی منی که از شمالم نمیتونم تو فرهنگیان برم

فرهنگیان استان خودتون میری ددیگه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مطقه سه دیدم با این رتبه شهر خودشون قبول کردن ولی تهران نه 

ولی هر سال تغییر میکنه بخاطر کمبود معلم مککنه بیشتر نیرو بگیرن قبول میشی

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
2810