2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری مثبت و سونوگرافی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 29 پست

عدد بتا چند بود؟؟

سونو ساک رو وقتی نشون میده که بتا بالای ۱۵۰۰ باشه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش خونم اصلا بتا متا نزده

خب تیتر بتا باید بدی تا عددش مشخص بشه،،یه آزمایش هست فقط مثبت و منفی می زنه یکیش عددش رو دقیق می گه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

من واسه اینکه سقط داشتم گفتم برم سونو بدم ک اگ خدای نکرده موقعیت جنین خوب نبود بالاخره توو سونو دیده ...

ن نگران نباش خدای ناکرده اکر چیزی بخواد بشه بالکه بینی و درد مشخص میشع استرس اصلا خوب نیس بهش فک نکن.من خودم۳هفته بعداز اینکه پری گذشته بود رفتم سونو

بالای ۲۵ عه ولی معلوم نیست دقیق چنده باید بالای ۱۵۰۰ باشه تا هفته ۸ تا ۱۰ صبر کن انشالله که تو سونو هم دیده می شه.

ن نگران نباش خدای ناکرده اکر چیزی بخواد بشه بالکه بینی و درد مشخص میشع استرس اصلا خوب نیس بهش فک نکن ...

منم خیلی عجولم میخواستم مثلا صبر کنم ۱۰ روز بگذرع از موعدم بعد برم...ولی طاقتم نیومد