دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم پس انداز چند ساله شوهرم بودن چندساله نامزدوعقدم گذاشته بودیم برای عروسی و وسایل خونمون ازشون ا ...
عزیزم تویه کانال برات نگاه کردم تجربه دیگران گفته بودن سوره عبس خیلی خوبه خوندش و یکی هم نذر سوره یس به امامزاده سبزقبا کنن هرچندتا میتونن خیلی خوبه و حاجت میده...امیدوارم که جواب بگیری🌹
اخه ادم عاقل اینهمه ساله میگن طلاهامونو دزد برده یعنی یه بار فکر نکردی ؟
اقلا دیگه نکن
اگه چیز گرون داری تا اونم ندزدین یه فکری کن
و پول داشتی یا طلا میخری به هیچ کسی نگو
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
نه والا دیکه هیچی ندارم همه زندگیم رو برد به کسی چیزی نگفتم این میدونست من عقدم احتمال داده طلاداشته ...
نمیتونی به کسی تهمت بزنی مالت رفته ایمانتم میره
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من به کسی تهمت نزدم تنها کسی که به خونه ما راه داشت همسایه طبقه پایین بود دوربین چک کردیم کسی وارد خونه نشده وچندتا نشونه دیگه که نشون میده کارخودشه واینکه خودش وبرادراش سابقه دزدی دارن شکایت کردیم داریم پیگیری میکنیم.
تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭