2777
2789
عنوان

اتاق بچه رو طوسی سفید کنم یا قهوه ای سفید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
بد میشه نه ؟🥲

اره بد میشع قهوه ایی

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدم بگم دلت خسته میشه از طوسی دیدم شده 😬

حالا هم با قهوه ای خیلی پر نکن اتاقو اونم بد میشه بر عکس المان های رنگی اضافه کن تا اتاق جون بگیره چونبچه هست دستت بازه ‌. رنگ و از دنیای بچه ها حذف نکنید اتاقشون محل بازیشون هم خواهد شد  اکثرا

ا

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره منم متاسفانه دیر فهمیدم که چه اشتباهی کردم 🥲💔

راستشو بخوای شاید سلیقه همه نباشه ولی نظر شخصی من اینه یعنی اگر یروز دخترم اتاق داربشه دوست دارم دیواراش و وسایلش رنگارنگ باشه شاد وکودکانه نه رنگهای دلگیری مثل طوسی و قهوه ای اینا 

راستشو بخوای شاید سلیقه همه نباشه ولی نظر شخصی من اینه یعنی اگر یروز دخترم اتاق داربشه دوست دارم دیو ...

اره منم دوس داشتم ولی الان اینکارو کنم اطرافیان ادمو بی سلیقه تلقی میکنن و اَنگ قدیمی بودن به ادم میزنن .. بجاش سعی کردم براش اسباب بازیای رنگاورنگ بخرم