2777
2789
عنوان

وام ودیعه مسکن ۱۴۰۳

96 بازدید | 12 پست

سلام کسی اطلاع داره که با گرفتن وام ودیعه مسکن امکان داره که به صاحب خانه مالیات تعلق بگیره و اینکه یارانه صاحب خاته قطعه بشه؟ 

ما میخایم بگیریم ولی شنیدم میگن یارانه صاحب خانه قطع میشه

https://t.me/hamSter_kombat_bot/start?startapp=kentId5363024801

ما داریم میگیریم. همچین چیزی نگفتن تو بانک فک نکنم اینطور بشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ما داریم میگیریم. همچین چیزی نگفتن تو بانک فک نکنم اینطور بشه

راستش صاحب خونه پدرم هس نمیخام بعدا یارانه مشکل بشه... شما مطمین هستین؟ راستی کافینت هم میگه بانک ها باز نشدن از کجا بفهمیم کدوم بانک هس اکه زحمت نیس توصیح بدین ... خیلی لازم داریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش صاحب خونه پدرم هس نمیخام بعدا یارانه مشکل بشه... شما مطمین هستین؟ راستی کافینت هم میگه بانک ها ...

صاحب خونه ماهم پدرشوهرم هس. از این بابت خیالت جمع. 

من برای خودمون و دوتا برادرشوهرام خودم رفتم سایت ثبت نام کردم چیه کافینت بری کلی پول میگیره. اسم سایت samane.mrud.ir هس. اکثر بانکا بازن بعضیاشون مث سپه یا ملت هنوز اعتبار نداره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2803
صاحب خونه ماهم پدرشوهرم هس. از این بابت خیالت جمع.  من برای خودمون و دوتا برادرشوهرام خودم رفت ...

توکل به خدا .. راستی برای شما هم میگن بلنک نوبت چندین ماهه میده؟ کدوم بانک زودتر میده؟

صاحب خونه ماهم پدرشوهرم هس. از این بابت خیالت جمع. من برای خودمون و دوتا برادرشوهرام خودم رفتم سایت ...

سلام . صاحب خونه برادر شوهرات هم پدر شوهرت بود ؟ 

شما تو یه خونه زندگی میکنید با پدر شوهرتون یا واحد جدا هستین؟

سلام . صاحب خونه برادر شوهرات هم پدر شوهرت بود ؟ شما تو یه خونه زندگی میکنید با پدر شوهرتون یا واحد ...

نه مال اونا به نام خودشونه و ساختمونشون جداس

خونه ای ک ما زندگی میکنیم مال پدرشوهرمه ما طبقه پایینشونیم با حیاط مجزا

نه مال اونا به نام خودشونه و ساختمونشون جداسخونه ای ک ما زندگی میکنیم مال پدرشوهرمه ما طبقه پایینشون ...

آخه تو یه تاپیک گفته بودن اگر فامیل مستاجر و موجر یکی باشه وامو نمیدن.مثلا میگفتن پدر و پسر نمیدن .

شما خبر داری با وام مستاجری برای صاحبخونه مالیات میاد یا نه ؟  

2804
آخه تو یه تاپیک گفته بودن اگر فامیل مستاجر و موجر یکی باشه وامو نمیدن.مثلا میگفتن پدر و پسر نمیدن .ش ...

استارتر درباره مالیات و ایجاد مشکل برای یارانه صاحب خونه ک پدرشون باشه پرسید منم گفتم نه مشکلی ایجاد نمیکنه از این بابت ولیییی بله ابن موضوع حقیقت داره که وام ب پدر فرزندی تعلق نمیگیره. ما اول قولنامه ای ک درست کردیم اسم پدرشوهرم بعنوان صاحب خونه بود و خب وام هم فقط ب سرپرست خانوار ینی شوهرم داده میشه، قبول نکردن چون پدر پسر بودن. ولی بقیه برادرشوهرام این مشکل رو نداشتن 

یعنی شما نگرفتین وام رو؟

چرا عزیزم گرفتیم قسط کوفتیشم با خداتومن سود داریم میدیم🤦🏼‍♀️😂 برادر شوهرم بنگاهیه یه قولنامه سوری درست کرد که صاحب خونمون اسم پدرشوهرم نباشه تا بتونیم وامو بگیریم

چرا عزیزم گرفتیم قسط کوفتیشم با خداتومن سود داریم میدیم🤦🏼‍♀️😂 برادر شوهرم بنگاهیه یه قولنامه سوری ...

میشه راهنماییم کنی چطوری ؟ منم دنبال یه همچین راه حلیم . آخه به خاطر این قصیه مالیات کسی قبول نمیکنه قولنامه صوری بنویسه

2805
میشه راهنماییم کنی چطوری ؟ منم دنبال یه همچین راه حلیم . آخه به خاطر این قصیه مالیات کسی قبول نمیکنه ...

والا من همچین چیزی که مالیات میوفته رو نشنیدم اصن و مشملی تو کارمون نیومده. حالا مال ما ک فامیل بود ولی شما یکم شیرینی ای رشوه ای چیزی بده ب بنگاهی بعد ینفرم جور کن اسم اون بشه بعنوان صاحب خونه سوری. با صاحب خونه اصلی هم ک حالا پدرتونه یا پدرشوهرتون هماهنگ کنید حله دیگه.