2777
2789

اگر می خوای تعویض مفصل زانو انجام بدی پزشک خیلی مهمه یهو کل مفصل زانو رو عوض نکنید دکتر فردیس وثوقی از نسل جدید پروتز ها برای تعویض مفصل زانو استفاده می کنن و اگر تمام مفصل از بین نرفته باشه کل مفصل رو عوض نمی کنن با نسل جدید راه رفتن خیلی بهتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم چند سال بود که به دلیل ساییدگی زانو از درد شدید رنج می‌برد. با پیشنهاد یکی از دوستانش به دکتر مهدی مقتدائی رفت و بعد از تعویض مفصل زانو، الان خیلی راحت راه می‌رود و از عملش خیلی راضی است

آسیبی که توی ورزش به زانوم وارد شده بودش باعث شد نتونم درست راه برم و خیلی خیلی درد داشتم پیش دکتر رضا شیروانی بختیاری جراحی کردم و از نتیجه خیلی راضیم کارشون عالی بود و الان دوباره به زندگی عادی و حتی ورزش برگشتم

ببین، اخیراً چند نفر از آشنایان و دوستانم این عمل رو در بیمارستان‌های دولتی انجام دادن. معمولاً در بیمارستان‌های دولتی، هزینه‌های عمل خیلی کمتر از بیمارستان‌های خصوصی هست. ولی باید توجه داشته باشی که مدت زمان انتظار ممکنه طولانی‌تر باشه و کیفیت خدمات و پروتزها ممکنه با بیمارستان‌های خصوصی فرق داشته باشه. اگر قصد انجام عمل در بیمارستان دولتی رو داری، بهتره به پزشک متخصص مثل دکتر ایمان محمد پور مراجعه کنی و از تجربه‌های دیگران هم بهره ببری تا بهترین انتخاب رو داشته باشی.