2777
2789
عنوان

❌❌این طوری نماز شب بخونیم🤗🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3397 بازدید | 324 پست
سلام عزیزم این تصویر بالا سمت چپ بنویسین یا حسین مظلوم میخوام ببینم خوب میشه یا نه

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم این تصویر بالا سمت چپ بنویسین یا حسین مظلوم میخوام ببینم خوب میشه یا نه

ممنون تصویرت به من حس خوبی داد🌹

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
ممنون تصویرت به من حس خوبی داد🌹

ممنون از تو که اینقدر قشنگ درستش کردی 🤗

ان شاء الله برای متن اصلی همین عکس 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

به نظرت درد امام حسین فقط کشته شدن و بریده شدن رگ ها بود؟🩸این که عزیزانش جلو چشمانش قطعه قطعه بشه؟😭این که از تشنگی جان به لبش برسه؟💧این که فرزند شش ماهش در صحرای داغ کربلا زبانش در کامش خشک بشه و به کامش بچسبه؟!🥀 این که زنان بی پناه باشند و خیمه ها سوزانده بشه؟🔥این که اسب ها بر پیکرهای مبارک بتازند🐎

🌹نه عزیز من👇

امام تو اوج بلا فرمود:رضا بقضائك و تسلیما لأمرك ..خدایاراضیم به رضای تو و‌ تسلیم هستم در برابر امر تو‌

درد امام حسین برپایی دین خدا بود،این که پرچم حق برافراشته باشه..و درس آزادگی رو‌ به ما یاد بده ..و مهمتر از  همه،ما رو برای ظهور فرزندش تربیت کنه ،فرزندی که ادامه دهنده راه جد بزرگوارش هست. 

الان وقتشه وارد خیمه آقای غریبمون بشیم‌.

و بگیم ما تا آخرش هستیم،باهمه سختی هاش

و پا پس نمیکشیم...

با شور و شعور حسینی میریم برای فتح قله ظهور

پس کمر بندها را محکم ببندیم 

با نوشتن یا_حسین_مظلوم درثواب تاپیک سهیم باشیم.🌻دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.

من ماه رمضونا میخوندم ولی الان دیگه تنبلیم میاد پاشمخیییلی دلم میخواد بخونم ولی حیف نصف شبا نمیتونم ...

نصف شب نیاز نیس ‌گلم بعد نیمه شب میتونی بلند شیئی بخونی منم اونطوریم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

آیا اعمال ما واقعا در ظهور امـــام مهدی “عـج” اثر دارد؟

🌟 «إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّى یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم»؛ خداوند سرنوشت هیچ قوم[و ملتی] را تغییر نمی دهد، تا اینکه آنان آنچه را در خودشان است، تغییر دهند. ۱

🌟«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم»؛ ای مومنان اگر خدا را یاری کنید خدا هم شما را یاری می کند و گام هایتان را محکم و استوار می سازد.۲

امروزه یاری و نصرت الهی چیزی جز تحقق ظهور نخواهد بود.همیشه این گونه است که تا ما در خود و اوضاع جامعه و جهان خود تغییری ایجاد نکنیم از جانب خدا تغییری در وضعیت ما پدید نخواهد آمد.

📖  1.سوره رعد آیه 112.  ۲.سوره محمد آیه ۷

📌خُدا تـــو را به مـــا داده

تا به او برسیم…

حیرانِ جاده‌ها شُده‌ایم از “خودخواهی"…

گُم کرده‌ایم تــو را‌ یاایهاالعزیز😔

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

مولای غریبم …

خواستم از «دردم» بنویسم

اما دلم می‌گوید

دردِ شما، خودِ «من»ام …😓

خواستم از «بی‌کسی‌»ام بنویسم

اما دلم می‌گوید

تنهاتر از شما در عالم نیست …🥺

خواستم بنویسم «دلم از روزگار گرفته»

اما دلم می‌گوید خودم 

در خون به دل کردنِ شما کم نگذاشته‌ام …😭

به راستی که وسعت مظلومیت شما

قابل نوشتن نیست …

📌چقدر برای امام زمانمان ارواحنافداه از خواسته های دلمان گذشت کردیم و امر ایشان را بر هر چیزی مقدم دانستیم؟

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

نوای دلتنگی🎶

ياد آن شاعر دلداده به خیر

که دمادم میگفت

خبر آمد خبری در راه است

سرخوش آن دل که از آن آگاه است💚

ولی ای کاش خبر می آمد

که خدا مى خواهد

پرده از غیبت مهدی زمان بر دارد

پرده از روزنه ی عشق و امید

پرده از راز نهان بردارد🤲

کاش روزی خبرآید که تسلای دل‌خلق خدا

از فراسوی افق می آید

مهدی، آن یوسف گم گشته‌ی زهرا و على

از شب هجر به کنعان دلم می‌آید🤲

اللهم عجل لولیک الفرج🌥⛅️🌤☀️

🔥گنجشکی با عجله و با تمام توان به آتش نزدیک می‌شد و برمی‌گشت‌!

❓️پرسیدند : چه می‌کنی؟

💧پاسخ داد: در این نزدیکی چشمه آبی هست  من مرتب نوک خود را پر از آب می‌کنم و آن را روی آتش می‌ریزم…

🤔گفتند: حجم آتش در مقایسه با آبی که تو می‌آوری بسیار زیاد است و این آب فایده‌ای ندارد.

🌟گفت: شاید نتوانم آتش را خاموش کنم، اما  هنگامی که خدا می‌پرسد: زمانی که جنگل و دوستت در آتش می‌سوخت تو چه کردی؟

🤌پاسخ می‌دهم: هر آنچه از من بر می‌آمد!

🔴 به راستی،ما برای امام‌ زمان خود اینگونه هستیم،یا....؟

🔥گنجشکی با عجله و با تمام توان به آتش نزدیک می‌شد و برمی‌گشت‌!❓️پرسیدند : چه می‌کنی؟💧پاسخ داد: در ...

نخودچی تویی؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
نخودچی تویی؟

شمام که شمایی 😃 بازگشت قهرمانانه شما

را به نی نی سایت تبریک 💐وخیر مقدم عرض میکنیم🥰😃

شمام که شمایی 😃 بازگشت قهرمانانه شما را به نی نی سایت تبریک 💐وخیر مقدم عرض میکنیم🥰😃

جووون 

یه حس خوب داره این کاربریت😀😀😀

چرا شلوار پام کردی زیر دامنه 

بدون شلوار خوشکل تره💅🙃🙃😊😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
جووون یه حس خوب داره این کاربریت😀😀😀چرا شلوار پام کردی زیر دامنه بدون شلوار خوشکل تره💅🙃🙃😊😁

آخه عکسش نتی بود ومردونه وشلوار به پا

اومدم خانومانش کنم با دامن🥰بازم خوشحالم

برگشتی وخوش برگشتی😊