2777
2789
عنوان

❌❌این طوری نماز شب بخونیم🤗🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 323 پست
شاید این تاپیک خودش یه نشونه بوده.بحث رو اصلا یادم نمیاد سر چی بوده. ولی منم این تاپیکو دیدم ۳بار خ ...

آره میدونی به وقتایی تو زندگی آدم یه مشکلی پیش میاد بعد خیلی اذیت میشی(واقعا برام پیش اومده)مدام زمین میخوری انگار خدا صداتو نمیشنوه بعد با خودت فکر میکنی میگی خدایا من چه گناهی کردم که اینجوری باید بشه.پیام شما باعث شد به این فکر کنم به اینکه یعنی من چندین بار تو زندگیم ناخواسته دل کسی رو شسکتم؟!

شاید اون اتفاقای بد و اون نشدنا و نرسیدنا دلیلش همینا باشه که من نمیدونم و خدا ناظره 

منبعد باید بیشتر حواسم به زبونم باشه۰🤕

بازم ببخش 🌹

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دختر_قهوه_فروش  

سلام عزیزم 

خوبین ❤️🤗

شما یه تاپیک داشتین که یه  کلمه با انواع رنگ هارو نوشته بودین 

الان حذف شده میشه اون کلمات رنگی رو بزارین برام؟ 💖🙏

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
من ماه رمضونا میخوندم ولی الان دیگه تنبلیم میاد پاشم خیییلی دلم میخواد بخونم ولی حیف نصف شبا نمیتون ...

فقط نماز وتر رو بخونید

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت ...

خیلی ممنونم 🤗💞

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام  عاشقان امام زمان عج الله 🌿

امیدوارم حالِ دلت با یاد حضرت عالی باشه و قلبت پر از آرامش🫶

به نیت حاجت دلتون و فرج و سلامتی حضرت(عج الله):

عَسَىٰ أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّـهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ ﴿البقره: ٢١۶﴾

نی نی سایت چه بسا چیزی را ناخوش داشته باشید و آن به سود شما باشد، و چه بسا چیزی را خوش داشته باشید و آن به زیان شما باشد ، و خداوند می داند و شما نمی دانید .

دوست قشنگم پس صبر داشته باش و توکل کن 💪🏻

که خدا خودش عاشقِ تو هس:)..

و بدِ تو رو نمیخواد👌🏻

اگه دوست داشتید صفحه اول تاپیک رو بخونید💕🤗

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بسم الله الرحمن الرحیم سلام  عاشقان امام زمان عج الله  🌿 امیدوارم حالِ دلت با یا ...

خوبه 

بزار تاپیک مژگان 

مامان یسنا هم تگ کن

به نام خداوند بخشنده و مهربان❤️

سلام دوست نی نی سایتیِ عزیزِ مهدوی من💞🤗

از خدا میخوام که به دلت آرامش و به تنت سلامتی بده و هر چه زودتر چشمان ما رو با ظهور آقای مهربونمون روشن کنه 🤲🏻😍

سلام روزانه به آقامون فراموشمون نمیشه😍🌱

به نیت حاجت دلت و ظهور و سلامتی حضرت به نیابت از شما 🍃

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا احزاب {۲۳}

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛

بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)،

و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

اگه دوست داشتید صفحه اول تایپک رو بخونید .❣️🙏

سلام 🌹اون تاپیک گذاشتم پاکش کردم تالیست به ترتیب بره..اولی بهتره . 👇

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام 🌹اون تاپیک گذاشتم پاکش کردم تالیست به ترتیب بره..اولی بهتره . 👇

تصویر 4 میشه با رنگ مشکی بنویسی؟ 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.